Turkish Airlines Euroleague Yunanistan'da dev savaş! Panathinaikos'ta Ergin Ataman etkisi, transfer çalımları dikkat çekti

Yunanistan'da dev savaş! Panathinaikos'ta Ergin Ataman etkisi, transfer çalımları dikkat çekti

10.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Başantrenörlük görevine Ergin Ataman'ı getiren Panathinaikos, transfer çalışmalarında yeni bir yapılanmaya gitti. Olimpiakos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ı kadrosuna katan Panathinaikos'un yeni hedefinin Nikola Mirotic olduğu aktarıldı.

Yunanistanda dev savaş Panathinaikosta Ergin Ataman etkisi, transfer çalımları dikkat çekti

urkish Airlines Euroleague ve Yunanistan Ligi'nde ezeli rakibi Olimpiakos'un gerisinde kaldığı ve hayal kırıklığıyla sonuçlanan sezonların ardından Panathinaikos'ta yeni bir yapılanmaya gidildi. Yunanistan'ın dev kulübü, başantrenörlük görevine Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Atmaan'ı getirdi.

Haberin Devamı

Ergin Ataman'ın yıldızlara kanca atmasının ardından Olimpiakos'ta beklenen hamleler yapılamadı. Ezeli rakibinden ayrılan Kostas Sloukas'ı kadrosuna dahil eden Panathinaikos'un yeni hedefinin Nikola Mirotic olduğu belirtildi.

KILL BILL'İN İNTİKAMI

Olimpiakos'tan ayrılan Kostas Sloukas'ı kadrosuna katan Panathinaikos, ezeli rakibinden 13 yıl sonra bir rövanş aldı. Panathinaikos'un Euroleague'de 2010'da kazandığı şampiyonluk sonrası, Vasilis Spanoulis ezeli rakip Olimpiakos'un yolunu tutmuştu.

Yunanistanda dev savaş Panathinaikosta Ergin Ataman etkisi, transfer çalımları dikkat çekti

Olimpiakos'ta toplam 10 yıl boyunca forma giyen Kostas Sloukas'ın Panathinaikos'a transfer olması ortalığı karıştırdı. Olimpiakos taraftarları sosyal medyadan Yunan oyun kurucuya adeta ateş püskürdü. Kostas Sloukas'ın Panathinaikos'tan 3 yıllık kontrat için toplam 10 milyon dolar alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

PANATHINAIKOS BİR TRANSFERDE DAHA ARAYA GİRDİ

Olimpiakos'un Barcelona'dan ayrılacak İspanyol forvet Nikola Mirotic'i kadrosuna katmayı hedeflediği iddia ediliyordu. Sasha Vezenkov'un boşluğunu doldurmak isteyen Olimpiakos'un karşısına bu transferde de Panathinaikos'un çıktığı öne sürüldü. Olimpiakos'un 2 yıllık kontrat için 6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı Nikola Mirotic'e Panathinaikos'un teklifini sunduğu belirtildi.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos'un Nikola Mirotic'e 2 yıllık sözleşme için toplamda 7 milyon 500 bin euro önerdiği vurgulandı.

Yunanistanda dev savaş Panathinaikosta Ergin Ataman etkisi, transfer çalımları dikkat çekti

"BAZILARI HAYAL EDER, BAZILARI GERÇEKLEŞTİRİR"

Kostas Sloukas'ın transferi sonrası Ergin Ataman'ın kullandığı ifadeler dikkat çekmişti. Kostas Sloukas'ı takımda tutmak isteyen Olimpiakos ve kadrosuna katmayı hedefleyen Fenerbahçe'ye adeta gözdağı veren Ergin Ataman şu ifadeleri kullanmıştı:

"Avrupa'nın en iyi oyun kurucusunu kadromuza kattık. Hedeflerimiz çok büyük. Bazıları hayal eder, bazıları gerçekleştirir."

YILDIZLARI TAKVİYE ETTİLER

Euroleague'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Panathinaikos kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Yunanistan ekibi, Avrupa'da transferin gözde isimlerini kadrosuna kattı. Panathinaikos şu ana kadar, Luca Vildoza, Mathias Lessort, Kostas Antetokounmpo, Dimitris Moraitis, Ioannis Papapetrou ve Jerian Grant'i kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Yazarlar