Dünyadan Futbol Yunanistan'da Fatih Terim etkisi! Eski Beşiktaşlı görevden alındı

Yunanistan'da Fatih Terim etkisi! Eski Beşiktaşlı görevden alındı

07.02.2024 - 19:11 | Son Güncellenme:

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'a 2-0 mağlup olan Olimpiakos'ta kulüp sahibi Vangelis Marinakis'in dikkat çeken bir karara imza attığı öğrenildi. Beşiktaş'ı da çalıştıran teknik direktör Carlos Carvalhal'in görevden alındığı aktarıldı.

Yunanistanda Fatih Terim etkisi Eski Beşiktaşlı görevden alındı

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Olimpiakos'ta Panathinaikos derbisinin ardından radikal bir karara imza atıldığı ortaya çıktı. Yunan basınında yer alan habere göre; Panathinaikos'a 2-0 mağlup olan Olimpiakos'ta teknik direktör Carlos Carvalhal'in görevine son verildi.

Haberin Devamı

Yunanistan Kupası'nda Panathinaikos'a elenen Olimpiakos'un ligde de ezeli rakibine kaybederek zirve yarışında geride kalması sonası Vangelis Marinakis'in harekete geçtiği belirtildi. Vangelis Marinakis'in Atina'da kulüp yönetimiyle görüştükten sonra Carlos Carvalhal'in görevine son verdiği aktarıldı.

Olimpiakos'un sahibi Vangelis Marinakis'in ayrılı kararını Carlos Carvalhal'e ilettiği vurgulandı. Carlos Carvalhal ile ayrılık kararı alan Olimpiakos'un yeni teknik direktör için çalışmalarına başladığı öğrenildi. Marinakis'in Carlos Carvalhal ile veda kararı sonrası Pascal Jansen ile görüştüğü belirtildi.

Carlos Carvalhal, Aralık 2023'te göreve geldiği Olimpiakos'ta 11 maça çıktı. Olimpiakos bu süreçte 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı

Espinho'da teknik direktörlüğe başlayan Carlos Carvalhal daha sonra Freamunde, Vizela, Desportivo Aves, Leixoes, Vitoria Setubal, Belenenses, Braga, Beira-Mar, Asteras Tripoli, Maritimo, Sporting Lizbon, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sheffield Wednesday, Swansea City, Rio Ave, Al Wahda ve Celta Vigo'yu da çalıştırdı.

Yazarlar