Galatasaray Zalgiris maçı öncesi Okan Buruk'tan Bakambu kararı!

Zalgiris maçı öncesi Okan Buruk'tan Bakambu kararı!

01.08.2023 - 08:49 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Zalgiris ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, yeni transfer Cedric Bakambu için kararını verdi.

Zalgiris maçı öncesi Okan Buruktan Bakambu kararı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Litvanya ekibi Zalgiris ile uzatma dakikalarında gelen gol sonucunda 2-2 berabere kalmıştı. Sarı-Kırmızılılar, sahasında oynayacağı rövanş maçı için hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Okan Buruk'un kadro tercihi merak ediliyor. Kadrodaki durumu merak edilen isimlerin başında ise yeni transferlerden Cedric Bakambu yer alıyor.

Haberin Devamı

İLK MAÇTA KADRODA YOKTU

Galatasaray'da Cedric Bakambu, Litvanya deplasmanındaki mücadelede henüz transferinin yeni gerçekleşmiş olması nedeniyle kadroya girememişti.

Zalgiris maçı öncesi Okan Buruktan Bakambu kararı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-2 eşitlik ile sona eren mücadele sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: Bakambu'yu kadroya yazmıştık. İstanbul'da çalışmalarına devam ediyor. Her şey yolunda giderse ikinci maçın kadrosunda olacaktır.

İKİNCİ MAÇTA FORMA BEKLİYORDU

İkinci maç öncesi forma bekleyen Cedric Bakambu'nun maç ve antrenman eksiği nedeniyle hafta boyu gerçekleşecek antrenmanlarda ekstra çalışmalar yapacağı öğrenilmişti.

İlk maçta Barış Alper Yılmaz'ın santrfor bölgesindeki etkisiz performansı sonrası sonrası Demokratik Kongolu oyuncunun ilk 11 için hazırlanması bekleniyordu.

Haberin Devamı

Zalgiris maçı öncesi Okan Buruktan Bakambu kararı

OKAN BURUK KARARINI VERDİ

Galatasaray’ın Zalgiris ile yarın oynayacağı eleme maçında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bazı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de UEFA listesine bildirilen yeni transferlerden Cedric Bakambu.

Özellikle taraftara açık yapılan son antrenmanda çok iyi bir görüntü ortaya koyan tecrübeli santrforun, Barış’ın yerine ileri uçta görev alacağı öğrenildi. Okan hocanın, maç saatine kadar kadroya başka müdahalelerde de bulunacağı belirtiliyor.