Galatasaray Zaniolo, Galatasaray'dan ayrılış sürecinin bilinmeyenlerini anlattı: Hemen teklifi kabul ettim

Zaniolo, Galatasaray'dan ayrılış sürecinin bilinmeyenlerini anlattı: Hemen teklifi kabul ettim

28.09.2023 - 18:03 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon Roma'dan ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutan bu sezon başında ise Aston Villa'ya kiralık olarak transfer olan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı ekipten ayrılış süreci hakkında bilinmeyenleri açıkladı. İşte detaylar...

Zaniolo, Galatasaraydan ayrılış sürecinin bilinmeyenlerini anlattı: Hemen teklifi kabul ettim

Galatasaray’ın Roma’dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, bu yaz transfer döneminde kiralık olarak Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’nın yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

Sky Sport Italia'ya konuşan İtalyan futbolcu, sarı-kırmızılı ekipten ayrılış süreci hakkında bilinmeyenleri açıkladı

İşte Zaniolo'nun açıklamalarından ön plana çıkanlar...

'GALATASARAY'A TRANSFERİM BİR MEYDAN OKUMAYDI'

"İtalya'da evinize yakın ve sevdiklerinizle birlikte olduğunuzda ayrılmak tabii ki zor oluyor ancak Galatasaray'a transferim bir meydan okumaydı. Türkiye'ye başka bir kültüre, başka bir kıtaya, tamamen başka bir hayata gittim. Hem insani açıdan hem de futbol açısından beni çok geliştirdi diyebilirim."

Zaniolo, Galatasaraydan ayrılış sürecinin bilinmeyenlerini anlattı: Hemen teklifi kabul ettim

'BÜYÜK TEKNİK ADAMLARLA ÇALIŞTIM'

"Kariyerim boyunca Di Francesco, Ranieri, Mancini, Spalletti, Mourinho ve Emery gibi büyük teknik adamlarla çalıştım. Hepsinden de bir şeyler kazandığımı düşünüyorum. Her biri benden farklı şeyler istedi. Önemli olan bu istekleri bir araya getirip anlamlı bir şey çıkarabilmek."

Haberin Devamı

MOURİNHO'YA ÖVGÜLER

"Di Francesco benim Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçıma sağladı, Mancini beni ilk kez İtalya Milli Takımı'na çağıran teknik adamdı, Mourinho bana kariyerimdeki ilk kupayı kazandırdı. Hepsi benim için çok değerli teknik adamlar. Mourinho, kısa bir süre çalışsak da ne kadar harika bir insan ve motivasyoncu olduğunu bana hissettirdi."

Zaniolo, Galatasaraydan ayrılış sürecinin bilinmeyenlerini anlattı: Hemen teklifi kabul ettim

G.SARAY'DAN AYRILIĞIN PERDE ARKASI

"Yaz dönemi beklemediğim şekilde gelişti. Galatasaray bana projenin bir parçası olduğumu ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileceğimi söyledi. Ancak sonra Monchi beni aradı ve Aston Villa'nın beni transfer etmesi için bir olasılık olduğunu söyledi. Bunu duyunca hemen teklifi kabul ettim çünkü Premier Lig'de oynamak büyük bir şanstı benim için."

 

Yazarlar