Galatasaray Zaniolo'nun oğlu için eski eşinden serzeniş: Sadece iki kez gördüler

Zaniolo'nun oğlu için eski eşinden serzeniş: Sadece iki kez gördüler

19.02.2023 - 15:03 | Son Güncellenme:

Sara Scaperrotta, Nicolo Zaniolo'dan olan oğluna Galatasaraylı futbolcunun anne-babası tarafından gösterilen ilgisizliğe dikkat çekti, doğumundan bugüne 18 ayda çocuğu sadece iki kez gördüklerini söyleyerek sitem etti.

Zaniolonun oğlu için eski eşinden serzeniş: Sadece iki kez gördüler

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, ülkesinde eski kız arkadaşının ailesine olan sözleriyle karşı karşıya kaldı. Sarı-kırmızılı futbolcu ile Sara Scaperrotta, 2018'de başlayan ilişkilerinde birliktelikleri iki yıl kadar sürmüştü. Çocuk beklenilen dönemde ikilinin ayrılığı ortaya çıkmış, 2021 yazında Tommaso isimli oğulları dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

Corriere della Sera'nın haberine göre Sara Scaperrotta, Zaniolo'nun anne-babasının çocuğa karşı ilgisizliklerinden yakındı. Futbolcunun eski nişanlısı Instagram hesabında önce paylaştığı, sonra sildiği belirtilen paylaşımında, Zaniolo'nun anne-babasının 18 aylık çocuklarını sadece iki kez gördüğünü belirtti.

MALDINI YAKIN TAKİPTE

Öte yandan Milan Kulübü'nün oyuncuya olan ilgisinden de bahsedilirken, kırmızı-siyahlıların yöneticilerinden Paolo Maldini'nin, transferin son gününe kadar beklediği için futbolcuya teşekkür ettiği ifade edildi. Milano ekibinin önümüzdeki transfer döneminde, İtalyan futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmesindeki 35 milyonluk serbest kalma bedelini kullanıp kullanmayacağını kendi içinde değerlendireceği ifade edildi. 

Haberin Devamı

Yazarlar