Cadde Süper geceye ünlü akını

Süper geceye ünlü akını

14.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Futbolun Süperleri’ ödül törenine, spor, iş, sanat ve siyaset dünyasının seçkin simaları katıldı

Süper geceye ünlü akını

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Digiturk, düzenledikleri ‘Futbolun Süperleri’ ödül töreniyle görkemli bir organizasyona imza attı.

Haberin Devamı

Etkinlikte, 2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun en iyileri ödüllendirildi. Renkli anların yaşandığı kırmızı halı töreninde, ünlü isimler, şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly’nin yanı sıra, Revna Demirören, Ali Koç, Fikret Orman, Mustafa Cengiz, Ethem Sancak, Sadettin Saran, Fatih Terim, Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı, Ezgi Mola, Hakan Baş-Bensu Soral ve Murat Boz katıldı.

Süper geceye ünlü akını

‘Euro 2024’ü alacağımıza inanıyorum’

Yıldırım Demirören, törende şöyle konuştu: “Geleneksel hale gelecek bu organizasyon, Türk futbolunun gücünü ve renkli yüzünü dünyaya hatırlatma fırsatı oldu. 95’inci yılını yaşayan TFF, 2023’te 100’üncü yıl vizyonuyla, çok yüksek idealler belirledi. Bunların başında, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliği geliyor. FIFA ve UEFA ile daima ortak çalışmalar yapan, ilişkileri güçlü bir federasyon olarak, organizasyon gücümüzle, Euro 2024’e talip olduk. Futbolu geniş kitlelerle buluşturacak, kıtaları birleştiren lokasyonumuz, genç nüfusumuz, modern ulaşım ağımız ve genç stadyumlarımızla, Euro
2024’ü alacağımıza inanıyoruz.”

Haberin Devamı

Süper geceye ünlü akını
Süper geceye ünlü akını