Tatil Bu kez kapak sizsiniz!

Bu kez kapak sizsiniz!

04.04.2013 - 11:20 | Son Güncellenme:

Gelin Dergisi yeni sezonda kapak çalışmasına yeni bir soluk getiriyor. Artık gerçek gelinler ve düğünler derginin kapağına taşınıyor.

Bu kez  kapak sizsiniz

Sezonun trendleri ve en şık önerileriyle 18 yıldır okuyucularla buluşmaya devam eden Gelin Dergisi yeni sezonda kapak çalışmasına yeni bir soluk getiriyor. Artık gerçek gelinler ve düğünler derginin kapağına taşınıyor.

Haberin Devamı

Çiftlerin tüm düğün günü hazırlığı an ve an mercek altına alınıyor. Bekarlığa vedadan, kına gecesine, kuaför hazırlığından, düğün mekanının hazırlığına, nikah merasiminden düğün eğlencesine kadar tüm detaylar Gelin dergisinin objektifinden bir ömür unutulmayacak güzel anılara dönüşüyor.

Tüm fotoğraflar ve hazırlık izlenimleri ana görsel kapakta ve detaylar içerikte olmak üzere geniş haber sayfaları olarak dergide yer alacak.

Ayrıca seçilen fotoğraflardan oluşan kapsamlı bir albüm ve 100 adet dergi çifte teslim ediliyor. Türkiye'nin önde gelen illerinde İtibarlı ailelerin, sezonun en çok konuşulacak seçkin gelinlerini ve düğünlerini unutulmaz kılacak bu özel çalışmada bende varım diyorsanız iletişime geçmek için: info@gelindergisi.org