Tatil Sardunya Karaköy Yalı'da boğaz havası

Sardunya Karaköy Yalı'da boğaz havası

15.09.2015 - 16:16 | Son Güncellenme:

Sardunya Karaköy Yalı, İstanbul'un kalitesiyle fark yaratan boğaza sıfır, gerek görünüşü, gerekse mutfak ve servis anlayışı ile günün trendlerini en iyi yansıtan restorandır.

Sardunya Karaköy Yalıda boğaz havası

Muhteşem boğaz manzarasına hakim konumu, değişmez kalitesi ve eşsiz lezzetleriyle misafirlerini bekliyor.
Topkapı Sarayı ve Kız Kulesi'ne karşı, Türk Mutfağı'nın vazgeçilmez mezelerini ve tatlılarını yenilikçi tariflerle hazırlıyor.
Deniz ürünlerinden et çeşitlerine, misafirlerine farklı pişirme teknikleriyle hazırlanmış lezzetleri sunuyor.
Sardunya Karaköy Yalı’nın mevsimine göre menüye giren balık çeşitlerinin yeniden yorumlanmasını çok seveceksiniz.
Yoğurtlu cevizli kabak, közde patlıcan salatası, zencefilli kum midyesi, deniz mahsülleri güveç, fıstıklı katmer ve güllü parfe menünün vazgeçilmezlerinden.
Dinlendirilmiş et seçenekleri, fırında kuzu ve dana yanağı, şaşırtıcı sos tatları ve eşsiz İstanbul manzarasıyla akıllardan çıkmayacak bir deneyimi sunuyor.
İçki menüsünde şarap severler de aradıkları gibi bir şarap listesiyle karşılaşacaklar.
Liste hazırlanırken, fiyat kaliteden esas alınarak, en iyi şaraplar tercih edildi.
Yerli bir çok şarap üreticisinin farklı üzümlerle yaptığı şaraplar da menüde yerini aldı. Masada bir büyük isteyenlere 15’e yakın rakı çeşidi, bira severler için de 15 çeşit yerli ve özellikle ithal biralar zengin bir menü oluşturuyor.
Boğaz aşıkları için hafta sonları ev yapımı müsliler, mevsimine göre hazırlanan reçeller, yöresel peynirler, yumurta çeşitleri ve serpme kahvaltı sunumlarıyla denizin neredeyse içinde masalarıyla İstanbul’a bir kez daha aşık olacaksınız.