Tatil Tüm hayalleriniz Konak Otel ile gerçeğe dönüşsün!

Tüm hayalleriniz Konak Otel ile gerçeğe dönüşsün!

06.02.2012 - 17:20 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü Özel Paketleri İle Konak Otel, hayalleri gerçeğe dönüştürecek.

Tüm hayalleriniz Konak Otel ile gerçeğe dönüşsün

İstanbul’un kalbi Taksim Meydanı’na yakınlığı ile; restoran - barlar, müzeler, tarihi yerler, alışveriş alanları ve iş merkezlerine kolayca ulaşım imkânı sunan ve İstanbul’un en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Konak Otel, 1972 yılında kurulmuş olup, bugün 117 odası, modern ve butik görünümü, 4 yıldızlı statüsü ile hizmet vermektedir.

Haberin Devamı

Eski Roma’dan bu yana sevginin en güçlü ifade edildiği gün olarak bilinen 14 Şubat Sevgililer Günü’nde özenle seçilen, aşkın ruhu ile bütünleşen hediyeler kadar, hediyelerin verileceği, sevgililer için özel bir anı yaratacak mekanlar da güne anlam katar. Bu özel günde aşkın büyüsüne kapılmaları ve kendilerini ayrıcalıklı hissetmelerini sağlamak için hazırladığı özel paket seçenekleri ile Konak Otel, çiftlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Sevgililer gününü haftasonu ile birleştirerek 5 gün geçerli olacak bir kampanyaya imza atan Konak Otel, sevgililere, romantik bir akşam yemeği ya da özel olarak hazırlanacak odalarda konaklama imkanı ile unutulmaz bir gece yaşatacak. Sevgililer günü özel kampanyası 10 Şubat - 14 Şubat 2012 tarihleri arasında geçerli olacak.

Haberin Devamı

Türk mutfağı ve dünya mutfaklarının lezzetli örneklerinin yer aldığı Strada Restoran, Sevgililer Günü Özel Yemeği için ana yemek seçmeli özel bir menü sunacak. Başlangıç olarak üzerine pesto sosu gezdirilmiş taze mevsim sebzeleri ile hazırlanan Sebze Buketi’nden sonra dilerlerse Kuzu Bal Kabaklı Kalbim Graten veya tabule salatası eşliğinde Limon Soslu Tavuk ana yemeklerinden herhangi birini seçecek sevgililer, romantik bir akşam yemeği ile aşklarını pekiştirirken, sevgililer günü konseptine uygun hazırlanacak masalarda unutulmaz anlar yaşayacak. Limitli - limitsiz içki dahil olarak hazırlanan 2 kişilik menü fiyatları 90 TL ile 140 TL arasında değişiyor.

Konaklama dahil Sevgililer Günü Özel Paketi’ni seçecek çiftler ise Konak Otel’in modern ve klasik dekorasyonunu; rahatlık ve samimiyetin harmanlandığı sıradışı çizgilerle sunulduğu odalarında; benzersiz bir atmosferde ağırlanırken, hoş geldin kokteyl, odaya meyve sepeti ikramı, Sevgililer Günü akşam yemeği ve açık büfe sabah kahvaltıları ile bu yıl sevgililer gününü daha özel kılacaklar. Paketin fiyatı sadece 269 TL.

Tüm kampanya detaylarını öğrenmek ve paket seçeneklerini incelemek için Konak Otel internet sayfasını inceleyebilir, rezervasyonunuzu satış ofisimizi arayarak yaptırabilirsiniz.