Teknoloji Arbitraj modeline alternatif Profitcoins nedir? Nasıl kar edebilirsiniz?

Arbitraj modeline alternatif Profitcoins nedir? Nasıl kar edebilirsiniz?

07.08.2018 - 15:08 | Son Güncellenme:

Profitcoins adı verilen bu yenilikçi girişim, kripto para piyasalarındaki klasik arbitraj modellerine meydan okuyor. Yatırımcıların, çeşitli platformlardaki fiyat farklarından yararlanmasını sürekli olarak mümkün kılan bu girişim, daha sonra bu farklardan tüm kullanıcılarının yararlanmasını sağlıyor. Pratikte, sadece birkaç dakika içinde tamamen otomatik bir şekilde kripto para A platformundan alınıp, karlı bir şekilde B platformundan satılıyor. Peki bu sistemle nasıl kar edebilirsiniz?

Arbitraj modeline alternatif Profitcoins nedir Nasıl kar edebilirsiniz

Robin Weitzmann, bu işten nasıl kar edeceğinizi ise şöyle açıklıyor: ‘’Bir Bitcoin’i 4900 dolara alıp daha sonra 5 bin dolara satacaksınız.’’

Haberin Devamı

Arbitraj dediğimiz şey, belki de insanlık tarihi kadar eski. Hemen hemen iş modellerinin tamamında, bir şekilde arbitraj dediğimiz kavram hayatımızın içinde hep yer almıştır.

Özellikle de finansal piyasada arbitraj modeli kısa vadede ciddi karlar elde etmemize yarayan bir sistemdir. Tüm bunlarla birlikte yatırımcılar da Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralara büyük ilgi duyuyorlar ve bu ürünlerin fiyatları gün içinde çok fazla şekilde artıp düşebiliyor.

Kripto para piyasalarının spekülatif doğası da işin içine katıldığında piyasanın riskli olduğu su götürmez bir gerçek.

Çözüm Belli: Londralı Bir Kripto Para Girişimi

Londra merkezli kripto para girişimi olan bu şirket, kripto para sektörünün arbitraja olan bakışını adeta baştan yazıyor. Diğer arbitraj modellerinin aksine, Profitcoins hali hazırdaki fiyat farklılıklarını kullanıyor ve trade işlemlerini birkaç dakika gibi kısa bir süre içinde tamamlıyor. Bunu da, büyük borsalar ve pazarlar ile bağlantı sağlayarak yapıyor ve kısa sürede güzel karlar getirmeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Bu sayede çok spekülatif olan piyasadaki risklerden arınmış oluyorsunuz ve de bir anda bu riskli piyasadan karlı bir şekilde yatırım aracı çıkarmış oluyorsunuz. Şirket CEO’su Rocio Knight, Profitcoins’in farkını şu ifadelerle belirtiyor: ‘’Bizim yazılımımız, tüm piyasaları ve trading platformlarını analiz etme yeteneğine sahiptir. Bunu da eş zamanlı olarak yapar ve fiyat farklarını algılar. Ardından da işi bitirir. Makinenin büyüsünü ortaya çıkarır.’’

Platform ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız lütfen https://profitcoins.io/?lang=tr adresini ziyaret edin.

Bitcoin Nedir?

Bitcoin, elektronik ortamda yaratılmış ve yine elektronik ortamda elde edilebilen dijital bir para birimidir. Merkezi olmadığından dolayı herhangi bir kurum, kuruluş veya kişinin kontrolü altında değildir. Bitcoinler Dolar veya Euro gibi banknotlar halinde basılan paralar değildir. Matematik problemleri çözebilen yazılımlar kullanan bilgisayarlarda, insanlar ve her geçen gün artan iş yerleri tarafından oluşturulmaktadır.

Bitcoin, Kripto Para olarak da bilinen, gelişen bir teknolojinin ilk örneğidir. Bitcoin, elektronik ortamdan bir şeyler almak için kullanılabilir. Bu anlamda, dijital ortamda da kullanılabilen Türk Lirası, Dolar veya Euro gibi nitelendirebileceğimiz bir para birimidir. Fakat Bitcoin’in en önemli özelliği ve onu bildiğimiz para birimlerinden ayıran şey merkezi olmamasıdır. Bitcoin ağını, hiçbir kurum kontrol etmemektedir. Bu bazı insanları rahatlatmaktadır. Çünkü, bu şu demek oluyor ki: Büyük bir banka bu paraya karışamaz.

Satoshi Nakamoto isimli bir yazılım geliştirici, matematiksel kanıta dayalı elektronik ödeme sistemi olan Bitcoin fikrini ortaya atmıştır. Buradaki fikir, hiçbir merkezi otoriteye bağlı olmayan, çok düşük işlem ücretiyle hemen hemen anlık olarak elektronik ortamda aktarılabilen bir para birimi oluşturmaktır.

Kimse. Bu para birimi hiç kimseye hesap vermeyen, kendi kurallarını koyan bir merkez bankası tarafından fiziksel olarak üretilmemektedir. Çünkü merkez bankaları, milli borcu kapatmak için kolayca fazladan para basarak paranın değerini düşürebilmektedir. Bunun yerine, Bitcoin herkesin katılabileceği bir insan topluluğu tarafından dijital olarak oluşturulmaktadır.
Bitcoinler, dağıtılmış şebekedeki işlem gücü kullanılarak kazılmaktadır. Buna madencilik denir. Bu ağ aynı zamanda sanal para birimiyle yapılmış para işlemlerini etkili bir şekilde işleyerek, Bitcoin’i kendi ödeme ağı haline getirmektedir.

Abritraj avantajlı bir işlem mi?

Haberin Devamı

Arbitraj, kısaca açıklamak gerekirse, farklı piyasalarda işlem gören aynı menkul kıymetin, paranın veya değerli madenin fiyatının farklı olması durumunda eş zamanlı olarak düşük fiyatlı piyasadan alınıp yüksek fiyatlı piyasada satılarak risksiz kar elde etmektir.

Haberin Devamı

Bu ürünler, altın gibi değerli maden veya hisse senedi gibi menkul kıymet olabilir. Buradaki amaç, tamamen risksiz bir şekilde kar elde etmektir. Günümüzde en çok sorulan sorulardan biri Arbitraj, yani risksiz kar elde etmek, nasıl yapılır?” sorusudur.

Haberin Devamı

Bunun için büyük ölçekli ve küresel olarak tanınmış birçok firma arbitraj fiyatlama modelleri oluşturarak bu soruya yanıt aramaktadır. Ancak günümüz sermaye piyasaları ve para piyasaları koşullarında bu sanıldığından daha zordur. Zira artık neredeyse bütün piyasalar iç içe girmiştir ve bilgi paylaşımı inanılmaz hızlara ulaşmıştır. Bu yüzdendir ki, manuel olarak, herhangi bir piyasada yanlış fiyatlama yakalamak ve bu sayede arbitraj yaparak kar elde etmek giderek zor bir hal almıştır.

Neden arbitraj fırsatından yararlanabilirsiniz?

? Doğru yazılmış bir algoritma ile çok kazanabilirsiniz
? Kripto paralardaki volaliteden faydalanabilirsiniz
? Riske girmeden kolayca kazanabilirsiniz

Durum böyle olunca arbitraj işlemleri, algoritmik yazılımlar ile yapılır hale gelmiştir. Bu yazılımlar, farklı piyasalarda işlem gören aynı menkul kıymet ile ilgili arbitraj fırsatı oluştuğunda, aynı anda her iki borsaya birden emir göndererek risksiz arbitraj işlemi yapmaktadırlar.

İşte bu firma da, kullandığı eşsiz yazılım ile arbitraj işine devrimsel bir soluk getirmekle kalmayıp, aynı zamanda hemen herkesi memnun edecek karlar bırakması ile de ün salmıştır.

Arbitraj modeline alternatif Profitcoins nedir Nasıl kar edebilirsiniz

İşin süreklilik arz etmesi kritik nokta

Dürüst konuşalım, kripto para piyasalarında kar elde etmek aslında zor olduğu kadar kolay olarak da görülebilir ancak piyasanın barındırdığı risklerin çok büyük olduğu göz önüne alınırsa, bu nokta azar azar gitmenin faydalı olabileceği düşünülebilir. Aslında, dikkat edilmesi gereken esas nokta kar elde etmek değil, bu karın sürekli bir şekilde elde olmasıdır ve bu gerçekten de çok önemli bir konudur.

İşte bu şirket de, kullanıcılarına tam olarak bunu vaad etmektedir ve bu sistemi kullanan kişiler tercih sebebi olarak da esas olarak garanti kar vaadini göstermektedir. Bu yaklaşım, gerçekten de çok doğru bir yaklaşımdır çünkü atalarımızın da altını çizdiği gibi, aza tamah etmeyen çoğu bulamaz ki bu sistemde de çok diye adledilen şeye ulaşmadan önce bir süre az karlarla idare etmek gereklidir.

İngiltere’nin başkenti Londra’dan doğan bu oluşum işte sizlere bu opsiyonu sunuyor ve sizi arbitraj işlemlerinin eğlenceli doğası ile baş başa bırakırken, bir yandan da sizlere ciddi karlar vaad ediyor. Siz de geç kalmamak bu güzel uygulamada yerinizi almak için, cansiperane çalışmaya devam etmeli ve platformun iyi yönlerini model edip yatırımınızı yaptıktan sonra arkanıza yaslanıp işin keyfini çıkarmaya başlamalısınız

Siz de kripto para piyasalarının sunduğu bu ciddi arbitraj fırsatlarını avantaja çevirmek ve bu işten karlı çıkıp cebini doldurmak istiyorsanız, gitmeniz gereken yer gayet belli. Bu sistemin size sağlayacağı avantajlardan faydalanıp, birikimlerinizi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız, lütfen bu platform ile ilgili daha iyi araştırmalar yapmaya devam edin.