Teknoloji Join With A Personal Link Name Ne Demek? (Zoom Uygulaması İçin)

Join With A Personal Link Name Ne Demek? (Zoom Uygulaması İçin)

27.03.2021 - 03:44 | Son Güncellenme:

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile birlikte tüm dünya alarma geçti. İnsanlar birbirleri ile aynı ortamda bulunmaktan kaçınmak zorunda kaldıkları için birçok iş zoom gibi uygulamalar kullanılarak, uzaktan olacak şekilde yürütülmeye başlandı. Zoom uygulamasında join with a personal link name ne demek? İşte tüm detaylar.

Join With A Personal Link Name Ne Demek (Zoom Uygulaması İçin)


İşler uzaktan teknolojik yöntemler ile yapılmaya başlanırken, okul gibi eğitim kurumları da uzaktan eğitim vermeye başladı bu dönemde ise Zoom gibi birçok uygulama yaygın şekilde kullanılmaya başlandı.

Zoom Uygulaması Nedir?

Zoom online şekilde eğitimler, toplantılar, görüşmeler, canlı dersler gibi birçok amaçla kullanılabilecek olan online platformdur. Uygulama olarak indirilerek kullanılabileceği gibi, internet tarayıcılarından hem mobil cihazlarda hem tabletlerde hem de bilgisayarlarda kullanılabilir.

Sesli ve görüntülü görüşme sağlanabilir. Aynı zamanda hem canlı ders vermenin hem de canlı ders almanın yollarından biridir. Şirketler tarafından online toplantıların gerçekleştirilmesi için de kullanılır.

Zoom Uygulamasında Join With A Personal Link Name Uyarısı Nedir?

Personal link name Zoom uygulaması ile beraber gündeme gelen bir durumdur. Personel Link Name Türkçe karşılığı olarak “Kişisel Bağlantı İsmi” anlamına gelmektedir. Zoom uygulamasına sahip olan kişilere özel olarak verilmiş kişisel kullanıcı bağlantısına Personel Link Name denilmektedir. Zoom uygulaması üzerinden birileri ile görüşme yapılacağı zaman, görüşme yapılacak olan kişide de bu bağlantı linkinin olması gerekmektedir.

Zoom üzerinden bağlantı kurulması için karşılıklı olarak Personel Link Name olarak isimlendirilen Kişisel Bağlantı Adına sahip olunmalıdır. Zoom uygulamasına ilk kez kayıt olunduğunda Personel Link Name kişilere özel olarak tahsis edilir. Eğer bir Zoom kullanıcısı kişisel ismini unuttuysa, Zoom’a kayıt olunurken kullanılan e-posta adresi kullanılarak şifremi sıfırla kısmından şifre yenilenmelidir.

Ardından Profile bağlantısına tıklanarak kişinin kendisine özel olarak verilecek olan Personal Link Name oluşturulabilir. Bunun yanı sıra yeni bir Personal Link Name oluşturmayıp mevcut olan kullanıcı adı öğrenilebilir.

Yazarlar