Sosyalmedya Flipboard Nedir, Ne İşe Yarar? Flipboard Nasıl Kullanılır?

Flipboard Nedir, Ne İşe Yarar? Flipboard Nasıl Kullanılır?

18.02.2022 - 14:51 | Son Güncellenme:

Flipboard ne olduğu ve ne işe yaradığı merak edilerek internetten araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım alanının geniş olmasından dolayı Flipboard araştırılan konular arasındadır. Bu bakımdan Flipboard nedir ve ne işe yarar öğrenebilir buna göre kullanmayı tercih edebilirsiniz. Flipboard nedir, ne işe yarar? Flipboard nasıl kullanılır tüm detayları ile sizler için derledik.

Flipboard Nedir, Ne İşe Yarar Flipboard Nasıl Kullanılır

 Flipboard, sosyal medyadaki ve diğer tüm web sitelerindeki içeriklerin dergi formatında bulunduğu bir telefon uygulamasıdır.

Haberin Devamı

 Flipboard Nedir, Ne İşe Yarar?

 Flipboard, telefonlarda olan bir uygulamadır ve bu uygulamada sosyal medyada içerik olarak üretilmiş olan tüm bilgiler derlenir ve bir dergi formatında kişilere sunulur. Telefonlara Flipboard uygulamasını indirerek sosyal medyadaki içeriklerin derlenmiş şekilde okunması ve incelenmesi mümkündür. Flipboard uygulaması Twitter, Instagram, Tumblr, Facebook, LinkedLn ya da Youtube gibi uygulamalar ile bağlanarak kullanılabilen bir uygulamadır. 

 Flipboard Nasıl Kullanılır?

 Öncelikle telefona Flipboard yüklemek ve sonrasında ev simgesine basarak aşağı doğru çekmek gerekir. Takip edilen konular ve profiller ızgara simgesinde yer alır. Büyüteç simgesine ise farklı bir konu aramak istediğinizde dokunmanız gerekir. İstediğiniz hesapları takip ederek uygulama üzerinden iletişim kurulması mümkündür. Profili kişiselleştirmek için bir profil fotoğrafı eklemek ya da kısa bir biyografi yazmak mümkündür. Sosyal medyada tek tek haberleri takip etmekte zorlanan kişiler Flipboard kullanarak tek bir kaynaktan haberlere erişim sağlama şansı bulmaktadır.