Vitrin TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği

TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği

06.12.2023 - 15:44 | Son Güncellenme:

50. yılına özel başlattığı anlamlı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yapan Pınar, Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi kapsamında 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği

Tasarım Mucitleri Ateşböceği ilk durağında Adıyaman’daki çocuklarla buluşuyor. Adıyaman sonrasında deprem bölgesinde çocuklarla buluşmaya devam edecek olan Pınar, 5 yılda 7 bin 500 çocukla bir araya gelecek.  

Haberin Devamı

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı konu hakkında yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki ülkemiz, Şubat ayında 12 şehri derinden etkileyen bir depremle sarsıldı. Yaşanan felaketten en çok geleceğimiz olan çocuklar etkilendi. Pınar olarak 50. yılımızda minik yüreklere umut olmak için yola çıkıyoruz. Deprem bölgesindeki çocuklarımızın bilimi keşfetme yolculuklarına destek olmak, eğlenirken öğrenmelerini sağlamak adına TEGV’le iş birliğine imza atarak Tasarım Mucitleri Ateşböceği birimlerine bir yenisini ekledik. Tasarım Mucitleri Ateşböceği’nin, gezdiği her şehirde depremden etkilenen çocuklara bilimi sevdirirken asıl amacı olan eğitim konusunda da çocuklara yeni bilgiler katacağına inanıyoruz” diye konuştu.