Cadde Yalın: Zalim ve oyunbozan Cem!

Yalın: Zalim ve oyunbozan Cem!

13.12.2017 - 16:25 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın, Atlantis Yapım işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’ kapsamında dün akşam Zorlu PSM’de sahneye çıktı.

Yalın: Zalim ve oyunbozan Cem

‘Bayıla Bayıla’ albümüyle geçtiğimiz yıla damgasını vuran aşk şarkılarının efsane ismi Yalın, yoğun istek üzerine yeniden sahne aldığı Zorlu PSM sahnesinde yeni albümünün yanı sıra unutulmaz aşk şarkılarını İstanbullu sevenleriyle tek bir ağızdan seslendirdi.

Haberin Devamı

Şarkıları ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Yalın, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 2 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

"EN BÜYÜK SÜRPRİZİM 14 ŞUBAT'TA"

Sürprizlerle dolu konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yalın, 14 Şubat’ta sevenlerine süprizlerle çıkacağını dile getirerek, “Söz ve müziğini bana ait, Ozan Çolakoğlu’nun aranjesini yaptığı şarkımı 14 Şubat’ta ilk defa Tim Show Center’daki konserimde söyleyeceğim. Şarkılarım birikti ve artık hedefim nisan ayında yeni bir albüm” dedi.

"KEŞKE CEM'İ KAÇIRMASAYDIK"

Cem Yılmaz’ın geçtiğimiz gün gerçekleşen ödül töreninde yaptığı “Tarkan'ın ne kadar star olduğunu siz düşünün! Ayak işlerini ben yapıyorum. Önceden Yalın ile çalışıyordum, rakamlar tatmin etmeyince Tarkan'a geçtim” esprisinin hatırlatılması üzerine Yalın, ünlü komedyene esprili bir dille cevap verdi: Zalim ve oyunbozan işte Cem. Şaka bir yana ona tüm rakamlar feda olsun. Keşke kaçırmasaydık Cem'i elden. Rakamlara takılmasaymış çünkü rakamların anlamı ve önemi yok.

Haberin Devamı

2018 DİLEKLERİ

Yalın 2018 için hayallerin hiç bitmemesini dilerken, "Yeni yıldan hayallerimin hiç bitmemesini, ailem ve sevdiklerim için sağlık ile şarkıların sevilmesiyle bol konser diliyorum. Herkesin hayalleri gerçek olsun’ dedi.