Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İstanbul kültür ve sanat hayatına yön veren Tünel’deki Galata Sanat Galerisi’nde gerçekleşen Burhan Uygur resim sergisi, dostları buluşturmuştu. Galerinin sahibi Simone Aker ve eşi Orhan Aker’in ev sahipliğindeki davetin konukları arasında Suna Kıraç, Ali Koçman, Azize Taylan ve Monik Benardete de vardı.

Dostları buluşturan sergi

Suna Kıraç, Ali Koçman, Azize Taylan, Simone Aker, Orhan Aker, Monik Benardete

Yoğun işlerine rağmen...

Orhan Gencebay, o dönem yoğun geçen stüdyo çalışmalarına rağmen arkadaşlarıyla buluşmayı ihmal etmiyordu. Sanatçı ve hayat arkadaşı Sevim Emre, bir hafta sonu akşamı Taksim Maksim Gazinosu’nda düzenlenen yardım gecesinde karşımıza çıkmıştı.

Haberin Devamı

Dostları buluşturan sergi

Hasret giderdiler

Yaşamını Amerika’da sürdüren dünyaca ünlü müzik yapımcısı Arif Mardin’in İstanbul’a sürpriz gelişinin onuruna ablası Betül Mardin, Sheraton Oteli Sultan Restaurant’ta davet düzenlemişti. Hasret gideren kardeşlerin mutluluğu objektiflerimize böyle yansımıştı.

Dostları buluşturan sergi

Moda’da konuşulan davet

Eşi Muhtar Yiğit’le beraber verdikleri davetlerin güzelliği her daim konuşulan Güler Yiğit için kural yine bozulmamıştı. Monako’dan döndükten sonra Moda Deniz Kulübü’nde arkadaşlarını bir araya getiren cemiyet hayatının ünlü ismi, mimar Yılmaz Sanlı ile hararetli bir sohbette karşılaşmıştık.

Dostları buluşturan sergi

Ortaklar ve gülen yüzler

Anadolu Grubu’nun sahipleri ve iş dünyasının renkli simaları Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan’ı, ailece katıldıkları bir davette görüntülemiştik. İzzet Bey, kızı Tülay, oğlu Tuncay ve gelini Emine Özilhan ile ortağı Kamil Yazıcı ve eşi Suzan Hanım’la yoğun geçen bir haftanın sonunda dostlarıyla buluşmanın tadını çıkardı.

Dostları buluşturan sergi

Tülay-İzzet Özilhan, Suzan-Kamil Yazıcı, Emine-Tuncay Özilhan