Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İş dünyasındaki başarısı kadar hayırseverlikleriyle de bilinen Kadir Has, eşi Rezan Has, oğlu Can, gelini Behice Hanım, yeğenleri Rezzan ve Şeref Alemdar’la bir davete katıldı.

En Has aile...

Can-Behice-Kadir-Rezan Has, Şeref-Rezzan Alemdar

Aile, ilgi odağı olmuştu.

En Has aile...


Uludağ’da müzik

Kış sporlarının popüler merkezi Uludağ, gündüzleri kayak pistlerinin yoğunluğu kadar geceleri de şömine başı buluşmalarıyla da dikkat çekiyordu. Ali Kocatepe, Fahri Otel’de gitar çalarken, ona Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye Işıl eşlik etti.

Haberin Devamı

En Has aile...

Güzellik ondan sorulur

Tıp dünyasının önde gelen isimlerinden plastik cerrahı Prof. Dr. Erdoğan Konuk, eşi Serpil Konuk ile katıldığı davette yine ilgilerin odak noktası oldu. Erdoğan Konuk, Paris’te bir konferans dönüşü katıldığı davette dostlarına izlenimlerini anlattı.

En Has aile...

Selim-Semra Edes

Yardımsever çift

İstanbul sosyal yaşamının önde gelen çiftlerinden Semra ve Selim Edes, Taksim Maksim Gazinosu’ndaydı. Edes Ailesi, yardım organizasyonunda hatırı sayılır desteğiyle takdir toplamıştı.

En Has aile...

Sema Çelebi, Ertekin, Demir Ural, Gönül Yazar, Murat Murathanoğlu

Fasıl dediğin böyle olur

Sanat ve cemiyet dünyası, Fenerbahçe’de yer alan Dalyan Kulübü’nda keyifli bir gecede buluştu. Dostlarının şapkalı işletmeci olarak bahsettiği Ertekin, bahçede Sema Çelebi, Demir Ural, Gönül Yazar ve Murat Murathanoğlu ile sahneye çıkarak, misafirlere keyifli bir akşam yaşattı.