Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Bir dönem İstanbul’un kültür ve sanat hayatının nabzının attığı yer Elmadağ’daki Şan Tiyatrosu oluyordu.

Özel galada bol sohbet

Yine bir akşam gerçekleşen özel galanın konukları arasında yer alan Nursen-Ömer Gündüz ve kızları Çiğdem Gündüz, dostları Aysel Ergun ve Ajda Pekkan ile ayrı kaldıkları günlerin acısını bol bol sohbet ederek çıkardı.

Özel galada bol sohbet

Alkışlanan düetler

Divan Oteli’nin balo salonu uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir düğüne ev sahipliği yapmıştı. İstanbul cemiyet hayatından birçok önemli ismin katıldığı organizasyonda Erol Evgin sahne aldı. Sanatçının bazı şarkılarında sinema ve tiyatronun efsane ismi Bedia Muvahhit ile yaptığı düetler, misafirler tarafından uzun süre alkış aldı.

Haberin Devamı

Özel galada bol sohbet

Cahit-Sevil Keçeci, Burcu-Murat Topuz

Kayak sezonunu açtılar

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Cahit Keçeci ve eşi Sevil Keçeci, mevsimin ilk karının düşmesini fırsat bilip, soluğu ‘Karlı zirve’ Uludağ’da alanlar arasındaydı... Kayak tutkunu aileye tatillerinde çocukları Burcu ve Murat Topuz da eşlik etmişti.

Özel galada bol sohbet

Atay-Ayşe Şefkatlioğlu

Hasret giderdiler

Setur’un efsane müdürü Atay Şefkatlioğlu, şehir dışında gerçekleşen toplantılar sonunda döndüğü İstanbul’da eşi Ayşe Hanım’la hasret giderdi. Çifti, “İkinci adresimiz” dediği Etiler Şamdan’da baş başa yemek yerken görüntülemiştik.

Özel galada bol sohbet

Ferruh İlter, Yüksel Cerrahoğlu, Saeed Rabb-Sema Rabb Cerrahoğlu

Yıl dönümü kutlaması

Cerrahoğlu Ailesi’nin şirketlerinin kuruluş yıl dönümü için Hilton Oteli’nde düzenlediği gece, gemicilik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirmişti. Davetin ev sahibi Yüksel Cerrahoğlu, damadı Saeed Rabb ve kızı Sema Rabb Cerrahoğlu, konuklarını bu anlamlı günde bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyordu.