Barış Yengiloğlu

Barış Yengiloğlu

egespor@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Zorlu Süper Lig maratonu öncesi hem idari hem de sportif açıdan telaşlı günler geçiren Bucaspor’da geçen hafta sürpriz bir kararla istifa eden menajer İlter Kasap, giderayak, “Transferde çok garip hareket ediliyor. Süper Lig kariyerli iki oyuncudan biri 1.2 milyon TL, ötekisi ise 500 bin TL’ye mal oldu. Dengesizlik var. Mendy amatör futbolcu gibi. Santrfor Dady zaten sakatlandı, ne olduğunu anlamadık” dedi.
Kimse umursamadı.
İki gün sonra....
Bucaspor sağlık kurulunca dizinde sakatlık tespit edilen ve transferi askıya alınan Manucho, Akhisar Belediye’yle yapılan hazırlık maçında oynayarak kurmaylara(!) sağlam olduğunu gösterdi ve sarı lacivertli kulüple sözleşme yaptı.
Buca’da dün...
Bucaspor İkinci Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Seyit Mehmet Özkan, bu görevlerinden ayrıldığını açıkladı. “Çok yoruldum ve çok ciddi sağlık sorunlarım başladı. Aile doktorumun tavsiyesi ve ailemin kararıyla görevlerimi bırakıyorum” dedi.
* * *
Torbalıspor eski Başkanı Hamit Karasu ve beraberindeki üç kişi, sabah saatlerinde kulübü basarak Başkan Mehmet Aktaş’ı darp etti. Küfürlerin ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, yüzünden darbe alan ve şekeri 480’e çıkan Aktaş, hastanelik oldu, Karasu’dan ve beraberindekilerden şikayetçi oldu.
* * *
Karşıyaka’da Teknik Direktör Erdoğan Arıca, kaleye, orta sahaya ve forvete takviye isterken, Başkan Hüseyin Çalışkan, mevcut kadronun lige hazır olduğunu ve transfere gerek duymadıklarını söyledi.
* * *
Göztepe’de neyin peşinde oldukları anlaşılamayan(!) bir grup, liderlik kavgası verdiği tribünleri ve Göztepe sokaklarını savaş alanına çevirdi. Son olarak açılışta tribünlerde hortladılar ve bu özel geceye bile gölge düşürdüler.
* * *
Bucaspor için çıkan haberlere; “Depremin merkezi Buca”, Torbalı’ya “Çüşünüz“, Karşıyaka’ya “Başkan değil, teknik adam“, Göztepe’ye de “Çakalların dansı” başlıkları atılır.
Şimdi başlıkları üzerine koyup tekrar, sindirerek okuyun. Hatta birer başlık da siz atmaya çalışın. Daha çok düşünmenizi, Ege futbolunda neler olup bitiyor irdelemenizi sağlar. En azından yeni sezonda bizleri neler bekliyor bir fikir olur.