Barış Yengiloğlu

Barış Yengiloğlu

egespor@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Göztepe, yeni sezonu Alsancak Stadı’ndaki törenle açtı. Başkan İnan Altınbaş, “Bu sezon kadroyu büyük ölçüde yeniledik. Tecrübeli futbolculardan oluşan güçlü bir takım kurduk. Göreve geldiğimizde belirlediğimiz hedeflerde kesinlikle sapma yok. Bir yıllık rötarla da olsa önce Bank Asya 1. Ligi’ne, ardından da Süper Lig’e yükseleceğiz. Bize Süper Lig’e yakışır” dedi.
Başkan İnan Altınbaş, Spor Direktörü Ali Gültiken ve Teknik Direktör Özcan Kızıltan -yeşil alanda görmediğim için sezon içi eleştiri hakkımı saklı tutarak söylüyorum- kağıt üzerinde iyi takım kurdular. Son üç yılda bir ilk...
Şölen havasında başlayıp dans ve ışık gösterileriyle devam eden açılışta, sahaya önce basketbol, voleybol kursiyerleri çıktı!!! Olmayan şubeye kurs kaydı yapmışlar. O da başarı elbette ama Göztepe’nin adına şu haliyle ‘spor kulübü’ demesinler bari, ayıp oluyor.
Ardından altyapı futbolcuları geldi. Bir tek U-14 ve U-16 takımının İzmir şampiyonluğu dışında başarısı olamayan, çoğunluğu para vererek eğitim alan spor okulu öğrencileri, taraftara tanıştırıldı. Hem de geleceğimiz denilerek! Geleceğe bak hizaya gel.
Son olarak da Göztepe’nin açılış töreninin assolistleri; geçen sezon Fethiye’yi savaş alanına çeviren, Yükselme Grubu’nda Çorumspor maçının ardından döner bıçaklarıyla tesisleri basan ve iki kişinin yaralandığı 85’inci kuruluş yıldönümünde bile olay çıkaran çakallar baş köşedeydiler.
Eşrefpaşalı Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz‘a rağmen hala çekinmeden olay çıkarıp insanlara korku salanlar ve onlara yol veren ağabeyleri olmadan şenlik olur muydu? Olmazdı. Olmadı da...
İşte geniş açı objektifle fotoğrafını çektiğim Göztepe bu... Herkese hayırlı, uğurlu olsun...