Barış Yengiloğlu

Barış Yengiloğlu

egespor@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Bucaspor için sezon başından beri inatla, ‘İzmir’den Süper Lig’e çıkacak tek takım’ dedim. Bugünde aynı şeyi söylüyorum. Hem de finale yaklaşılırken Mersin maçının ardından önceki gün tepilen bir fırsat daha Gaziantep BŞB. beraberliği sonrası. Umudu tükenerek eline kalem kağıt alıp hesap yapanlara inat tekrar edeyim: Bucaspor Süper Lig’e çıkacak.
Adanaspor’la puan farkı 2’ye indi ve Adana şehir takımı diyerek ‘Buca’nın rakiplerini mamalıyorlar’ efsanesi kulaktan kulağa yayılıyor. Herkesi dedikodu ve kaybedilen puanların sarmalı, koca bir telaş sardı. Karamsarlık Gaziantep maçında tribünlerin bir bölümünde açıkça ortaya çıktı ve Mehmet Batdal’a patladı.
Kaldıramadıkları stresi kusarak içlerinden atmaya çalıştı bir kısım seyirci. Ardından Mehmet Batdal kreşe giden 5 yaşındaki çocuk gibi duygusallaşıp küstü oyuna. Oda kaldıramadı, ağır geldi. Ardından yöneticiler ve arkadaşları devreye girdi. Soyunma odasında kendine getirdiler küçük kardeşleri Batdal’ı. Ekip olmak bu işte. Futbolcularından, yönetimine, malzemecisinden, taraftarına verilen emeklerin karşılığını almaya yaklaşan bu insanlara en iyisi yakışıyor.
Şimdi kalınan yerden aynen devam. Başta futbolcular bu dedikodulara kimse kulak asmayacak.Sizlere dedikoduyla gelen stresi aşılamak isteyenlere ‘hadi len ordan’ denilecek. Bucaspor’un herşeyin üstesinden gelecek bir ekip olduğu dosta düşmana gösterilecek. Bağıra bağıra Bucaspor Süper Lig’e hakettiği yere çıkcacak denilecek.
Bizler inandık. İnanmayanlar düşünsün. Bu inançsız, zayıf kişilikli olanlar hemen gemiden atlasın. Gemiyi hafifletme işini de bize bırakmasın lütfen.