Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

BOĞAZ’IN ORTASINDA RÜYA GiBi DÜĞÜN


Mimar Moris Kohen sevgilisi Merve Kotil’e geçen yaz tekneyle Akdeniz’de mavi yolculuk yaparken evlenme teklif etmiş ve tek taş pırlanta yüzüğü parmağına takmıştı. Deniz aşığı Moris ile Merve önceki gece İstanbul Boğazı’nın ortasındaki Suada’da (Galatasaray Adası) nikah masasına oturdu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikahta, damadın şahitliğini dayısı Moiz Mose ile Türkiye Musevi Cemaati Onursal Başkanı Bensiyon Pinto yaparken, gelinin şahitliğini Cevat Genç üstlendi. Fine Luxury Event’in sahibi Moris’in kardeşi Tracy Kohen Suada’da düğün için tahsis edilen bölümü Balck&White konseptiyle adeta baştan yaratmış. İstanbul cemiyet hayatının ünlülerini bir araya getiren düğünde sahne alan İngiliz Tanto Project adlı müzik grubu, geçmişten günümüze dünyada hit olmuş parçalarla misafirlere muhteşem bir müzik ziyafeti çekti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Aydın Karabulut, Cihan Okan ve Ugur Kirik’ten oluşan Drum Circle’ın müziği eşliğinde barların üzerine çıkan dansçı kızlar hem muhteşem fizikleri hem de kıvrak danslarıyla gözlere ziyafet çekti. Çiçeği burnunda çift balayı için yarın Amerika’ya gidecek. Önce gemi ile Karayip Adaları’nı gezecek, daha sonra da Amerika turuna çıkacak. Kohen çiftine ömür boyu mutluluklar dilerim.


D&R’DA iMZA GÜNÜ
BOĞAZ’IN ORTASINDA RÜYA GiBi DÜĞÜN

İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun, yazımını 20 yılda tamamladığı kitabı ‘Darülfünun - Osmanlı’da Kültürel Modernleşmenin Odağı’ adlı çalışmasının tanıtım ve imza günü önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki D&R Mağazası’nda yapıldı. İslam Tarih Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) tarafından yayınlanan çalışmanın tanıtımına, eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Yayın Holding Yürütme Komitesi Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök, Hürriyet Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar ile çok sayıda yönetici ve yazar da katıldı.


SEZONUN iLK KUPASI YKM SPORT TEAM’iN
BOĞAZ’IN ORTASINDA RÜYA GiBi DÜĞÜN

YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan ve Kerim Zorlu’dan oluşan YKM Sport Team, 2010 Dünya Offshore Şampiyonası’na hızlı başladı! YKM Sport, 08 Mayıs Cumartesi günü Haliç’de gerçekleşen sezonun ilk yarışında birincilik kupasının sahibi oldu.

BiRLiKTEN GÜÇ DOĞAR
BOĞAZ’IN ORTASINDA RÜYA GiBi DÜĞÜN

Yüksel İnşaat’ın ortağı Yurdal Sert’in eşi İvana, geçen yıl modacılığa soyunmuş, mağazalar zinciri Balizia için ‘Beach Collection by İvana Sert’ markasıyla mayo ve bikini tasarlamıştı. İvana ile Esra Üstünkaya’ya önceki gece bir davette rastladım. Koyu bir sohbet içindeydiler. Öğrendim ki İvana ile Esra ortak iş hayatına gireceklermiş. İşin ne olduğunu sordum. ‘Henüz proje aşamasında, uğuru kaçmasın diye söylemiyoruz. Gerçekleştiği zaman haber veririz’ dediler. Hayırlı olsun.