Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

MERMERCi’DEN GÖBEKŞOV


New York’ta yaşayan kızı Yosun ve damadı Olivier Reza’dan olan torunu Allegra Cemile, geçen kış rahatsızlanınca Ender Mermerci, soluğu Amerika’da almıştı. Uzun süren tedavi sonucu minik Allegra Cemile eski sağlığına kavuştu. İstanbul’dan uzak kalan Ender Hanım, önceki gece bir davete katıldı. Eski neşesine kavuşan Ender Hanım, kıvrak müziğin ritmine dayanamayıp dansözle birlikte göbek attı. Yakışır...

‘ADI KADIN’ BEĞENİLDİ

MERMERCi’DEN GÖBEKŞOV

Hilton Dalaman Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçen’in başarılı seramik sanatçısı annesi Hülya Göçen’in Anneler Günü’ne özel hazırladığı ‘Adı Kadın’ adlı sergi önceki gün Dolmabahçe Süzer Plaza’da EKAV Art Gallery’de açıldı.
EKAV Yönetim Kurulu Başkanı İnci Aksoy ve Senem Çapa ortaklığıyla yürütülen sergide, Hülya Göçen’in sergilenen 30’a yakın seramik eseri, davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

BU KEZ TÜRKiYE‘DE DOĞURACAK
MERMERCi’DEN GÖBEKŞOV

Kiska Holding ve The Marmara otellerinin ortağı Kaan Gürsel’in eşi Merve Hanım, kızı Defne’yi 13 Ağustos 2004’te New York’ta dünyaya getirmişti. Merve Gürsel’in ikinci bebeğine hamile olduğunu daha önce bu sayfadan okuyup öğrenmiştiniz. Hamilelikte altı ayı geride bırakan Merve Gürsel’e bir davette rastladım. Oğlunu Amerika da değil Nişantaşı Amerikan Hastanesi’nde dünyaya getirecekmiş.

ECE ŞiRiN ‘BEE GODDESS’i ANLATTI

MERMERCi’DEN GÖBEKŞOV

Bee Goddess mücevher markasının yaratıcısı Ece Şirin, dünyaca ünlü moda devlerini önceki gece Les Ottomans Hotel de ağırladı. Bee Goddess’in anlatıldığı davete katılanlar arasında Cerruti Yönetim Kurulu Başkanı Nino Cerruti, Denim’in dünyadaki en önemli gurusu Adriano Goldschmied, Danimarkalı tasarımcı Michel Guglielmi, İkea ve Motorola’nın geleceğine yön veren ‘bilimsel falcı’ olarak ünlenen futurist Lisolette Lyngs, Dice Kayek ve Ayşe Ege gibi ünlü isimler vardı.