Gamze Ünsal

Gamze Ünsal

a.gamzeunsal@gmilliyet.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Agora ‘da eğlenceli moda akşamı


İzmir’imizin önde gelen alışveriş merkezi Agora, kuruluş yılı 2003’ten bu yana öncülüğünü üstlendiği yenilikçi projelerden birine daha ev sahipliği yaptı. Moda ve eğlencenin buluştuğu “Agora Fashion Fest” ziyaretçilerine cıvıl cıvıl, renkli, hareketli, eğlence, neşe dolu bir gece yaşattı... Çeşitli orkestraların, değişik müzik türlerini sunduğu gecede DJ-Party, Perküsyon, Saksafon Show, Mini Defile, Kokteyller, İkramlar ve Dans Gösterileri yapıldı.
Saat 17.00’de başlayan etkinlik 24.00’e kadar, hızını hiç düşürmeden ziyaretçileri eğlencenin tüm renkleriyle buluşturdu. Avrupa ve Amerika’da moda ve perakende dünyasında, markalararası güçbirliği yaparak, sektöre hareketlilik kazandırmak için uygulanan “Fashion Fest”lerin İzmir’deki öncüsü Agora oldu.

Özel indirimler
Bir ay gibi kısa sürede hazırlıkları tamamlanan bu özel gecenin ekim ayına yetiştirilmesi çabasında, mağazaların içinde bulunduğumuz sezon süresince bu festivali gerçekleştirmek istemeleri etken olmuş. Agora; bünyesindeki ulusal ve uluslararası markalarıyla, bu özel organizasyonda ziyaretçilerine yeni sezon ürünlerini, çok özel indirimlerle satın alabilme fırsatı da verdi.
Aileleriyle bu festivale katılan çocuklar da büyükleri gibi çok eğlenceli vakit geçirdiler. 15 hostes tarafından gece boyu devamlı ikram edilen pop-corn’lar en çok çocukları sevindirdi. Food-Court’taki çocuk mönüleriyle dilediklerince karınlarını doyuran çocuklardan bir kısmı, soluğu Agora’nın büyük oyun parkında alırken, diğer kısmı da B&G Store’daki yüz boyama alanına katıldı. Palyaço gösterisi ise her zaman olduğu gibi yine çocukların gözdesiydi.

Firmalar hediye dağıttı
Agora Fashion Fest, çok kısa sürede hazırlanılmış olmasına rağmen, her türlü ayrıntının düşünülmüş olduğu bir organizasyon olmuş. Mağazaların her birisi, kendi konsepti gereği birer etkinlik düzenlemiş. Mesela Sephora ve Body Shop’ta makyaj uygulama teknikleri gösterilmiş. Mudo City, mini defile düzenlerken, Pub&Restaurant’ta şarap tadımı yapılmış. Stephanel Mağazası, kokteylle misafirlerini ağırlarken, Damat gece boyu müşterilerine kravat hediye etti. Tommy Hillfiger, Swatch ve Roman Mağazaları ise herkesi hediyeleriyle sevindirdi. Forever New’deki DJ-Party ise mükemmeldi.
Ne güzel şey alışveriş... İyi hissetmek için, sevdiklerinizi sevindirmek için, sevginizi ifade etmek için, beğendiğiniz için, bazen bir yeri, bir ânı hatırlamak için... Bazense hatırlanmak için birşeyler alırız... Sıcacık bir tebessüm için... Ama hep güzel duygularla alırız ya da aldıktan sonra güzelleşir hissettiklerimiz. Böyle pırıl pırıl, hoş bir mekanda, güzel müzikler eşliğinde, cıvıl cıvıl bir gecede, bize hissettirdiklerin için teşekkürler Agora...



Zeynep Tunuslu ile moda sohbetleri
Ünlü modacı Zeynep Tunuslu, giyim dünyasındaki son trendler, yeni sezon renkleri ve kendi tasarımları ile ilgili “Fashion Fast” kapsamında bilgiler verdi. Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören Zeynep Tunuslu, gece boyunca kendisine yöneltilen soruları cevapladı ve misafirlerine slayt gösteriyle, moda dünyası hakkında aydınlatıcı bilgiler aktardı.

Bu haftanın kampanyaları
- Kervan Mağazalarında sadece üç gün süresin ce, yeni ürünlere özel indirimler.
- M&S bay-bayan iç giyim ürünlerinde, dilediğiniz iki ürünü alın; 2. ürüne yüzde 50 daha az ödeyin. (Son hafta)
- GAP ve Banana Republic’te yüzde 20 indirim.
- Sheraton Çeşme’de 29 Ekim Bayramı’nda üç gece konaklayan herkese Amsterdam Mövenpick Otel’de iki gece üç gün (KLM uçak dahil) hediye...
- Demsa Group, Mothercare 10. yıl fırsatları 30 Kasım’a kadar devam ediyor.
- Mudo’da 125 TL ve üzeri alışverişlerde (mobilya dahil) Exclusive Kart sahiplerine yüzde 25 indirim.
- Assortie’de uygun fiyatlara sonbahar aksesuar trendini yakalayın...
- Goldaş’ta Damask desenleri takıya dönüştü... Görülmeye değer.
- Boyner ve YKM’de, Eastpak çantalarını arayın... Tatilde tüm yükünüzü taşısın.
- Moda tasarımının ünlü markası Süleyman Demirel, 2011 kış trendlerini ön plana çıkaran tasarımlarını tamamladı... Kaçırmayın.
- New York’ta Beş Minare filminin biletleri vizyondan önce Cinecity Sinemalarında satışta.



Etkinlikler

“Umut Dolu Yolculuk”
Konak Belediyesi tarafından “Güzel Karadeniz ve Geleceğe Umut Dolu Yolculuk” konulu konferans
31 Ekim saat 15.00’te
Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Sanat Merkezi Avni Anıl Sahnesi’nde.

AKM’de 55. Yıl Resim Sergisi
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 55. Yıl Etkinlikleri kapsamında açılacak resim sergisi 31 Ekim’e kadar görülebilir.

Atatürk’ün fotoğrafları
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde Ahmet Gürel ve Hanri Benazus tarafından “Atatürk Aramızda” adlı fotoğraf sergisi gerçekleştirilecek. Sergi 31 Ekim’e kadar açık.

“Dersimiz Atatürk” filmi
Ege Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek “Cumhuriyet ve Atatürk Günleri” kapsamında “Dersimiz Atatürk”filmi gösterilecek. Etkinlik 1 Kasım’da saat 17.30’da EÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Seminer Salonu’nda.


“Bir Bağımsızlık Savaşı Destanı”
“Cumhuriyet ve Atatürk Günleri” kapsamında “Bir Bağımsızlık Savaşı Destanı” adlı film gösterilecek. Etkinlik 2 Kasım’da saat 17.30’da EÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Seminer Salonu’nda.

“Atatürk ve Rekreasyon”
EÜ Meslek Yüksek Okulu Sergi Alanı’nda “Atatürk ve Rekreasyon Etkinlikleri” fotoğraf sergisi açılacak. Etkinlik 1-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.