Gamze Ünsal

Gamze Ünsal

a.gamzeunsal@gmilliyet.com

Tüm Yazıları

Deli&Deli Restaurant

BU yaz ne çok konuşuldu Deli&Deli... Çeşme tutkunlarının dilindeydi hep. Alaçatı Marina’da nefis bir köşe...
Dedelerinin zamanından bu yana süregelen aile dostluklarını Deli&Deli ortaklığıyla pekiştiren Haldun Demirhisar ve Nuri Sevili’nin marinada restoran işletme fikri, Port Alaçatı Projesi’nin geleceğine inanmalarıyla başlamış.
Daha önce 2004’te Kumbeach, 2009’da Alaçatı Restobar ve ardından Joykemikbeach’in yönetimlerini üstlenen Haldun Demirhisar, Deli&Deli’nin işletmesinin başında bulunan dostlarının katkılarına değinmeden edemiyor. İstanbul’da Symyrna Restoran sorumlusu Avram Habif, mutfak, servis ve bar idaresiyle ilgileniyor. Müessesenin sosyal yönünün, müzik, müşteri memnuniyeti ve finansman konularının belkemiği ise Yusuf Davidas.
Bir Avrupa liman kentinde yemek yiyiyormuşsunuz duygusunu uyandıran bir mekan. Dekorasyonununda peyzaj mimarı Gürcan Dere’nin katkıları bulunuyor. Personelin sıcak yaklaşımı, füzyon çeşitlerin yanı sıra dünya ve Akdeniz mutfağından seçmelerle donatılmış, ağzınıza layık tatları bulabileceğiniz bir lezzet merkezi...
Sadece İzmirlilerin değil, İstanbul elitlerinin de uğrak yeri haline gelmiş olan restoranın barında 87 çeşit kokteyl seçeneği, çevredeki herkesin sempatinini kazanmış barmaid Rezzan tarafından ikram ediliyor.

Teknelere de servis...
Hafta içi canlı caz performansının sergilendiği mekan hafta sonları yemek sonrası bar olarak yoğun bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Deli & Deli’yi özel yapan unsurlardan biri de tekne keyfi yapan, tatilcilere servis verebiliyor olması. Botlarla restorana ulaşabilme şansına sahip olan teknecilere istekleri doğrultusunda, bulundukları yere yemek servisi de yapılabiliyor.
“Biz müessese sahibi olarak kendimiz nasıl bir servis almak istiyorsak, buraya gelenlere de aynı doğrultuda servis veririz” diyen Haldun Demirhisar, müşteri memnuniyeti konusunda çok hasssas davrandıklarını belirtiyor.
Gerçekten de sizi memnun etmek için seferber olan 30 kişilik ekip, mutfakta şef Fazıl Usta yönetiminde nefis lezzetler tanımanızı sağlıyor.
Aslında lezzet ve güzelliğin tarifi pek mümkün değil. Onlar hayatın hissedilir, yaşanır unsurları. Bu yüzden Deli&Deli’ye gidip tüm bu hoşlukları yaşamalısınız.

Haberin Devamı

Deli&Deli Restaurant

Haberin Devamı

Bu hafta kampanyalar
- Assortie, bayramda binbir çeşit ve fiyat avantajı sunuyor...
- Marks&Spencer’da okul ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası var...
- Gap’tan çocuklara bayram hediyesi: İkinci üründe yüzde 50 az öde...
- Mothercare’den annelere puan kazanma şansı...
- Vakko inci etiketli ürünlerde yüzde 50 indirim...
- Marella, kışa merhaba demeden önce, yazlıklarını yüzde 50+yüzde 40’la bitiriyor...
- Polo Garage’da yüzde 75’e varan indirim avantajıyla bayram alışverişinin keyfini yaşayın...
- Beymen’den bayram çikolatası...
- Flo, 2010-2011 sonbahar-kış sezonuna geniş ürün yelpazesiyle iddialı giriş yapıyor...