Gamze Ünsal

Gamze Ünsal

a.gamzeunsal@gmilliyet.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Kalite çizgisi daima yukarda bir mekân: NACİ USTA


İzmir’imizin ılıman, yumuşacık, meltem rüzgarlarıyla insana huzur yükleyen havasında, geniş, kocaman, ferah bir bahçede, nefis lezzetler tatmak isterseniz; gitmeniz gereken adres elbetteki Naci Usta Restaurant olacaktır. Hem balık mönüsü, hem de et çeşitlerini bulabileceğiniz mekan, müşterilerine gerçekten de çok zengin bir mönü sunuyor. 2002 Nisan’ında açılan restoranda, başta mutfak olmak üzere, servis kalitesinden, müşteri memnuniyetine kadar her detay ile işletme sahibi Naci Deniz ilgileniyor.
2500-3000 kişi kapasiteli bahçenin yanısıra, tam 1000 kişilik bir kapalı mekanı, herkese hitap eden zengin bir mönüsü var. Sadece pazar sabahları açık büfe yiyeceklere bakmak bile karnınızı doyurabilir. 150 çeşit alternatifin olduğu bir kahvaltı. Özleyip de, günümüz koşullarında artık evlerde yapılamaz olan, mis gibi böreklerimiz de burada yer alıyor.
1985’te işletmeciliğe başlayan Naci Deniz, 9 yaşından itıbaren restorancılık işinde bulunduğunu, yakaladığı başarıyı gece-gündüz demeden çalışmaya borçlu olduğunu belirtiyor.

Bahçesi, yeryüzündeki minik bir cennet
Her yıl bahçe peyzajında, iç mekan dekorasyonunda, ya da mönüde, dikkat çekici yenilikler yapılan mekan, bu yenilikler sayesinde kalite düzeyini hep yüksekte tutmayı başarıyor. Naci Deniz, mutfakta bulunan 20 ve servisteki 50 kişilik ekiple bir aile olduklarını belirtiyor. Peyzajını Ali Ayabekir’in düzenlediği bahçe, gözlerinizden gönlünüze akacak. Üzerinden minik asma köprülerin geçtiği havuz bulunan, çocukların çok eğlendikleri oldukça geniş bir oyun parkını barındıran bir bahçe burası.
Okul mezuniyetleri, düğünler, özel geceler gibi kalabalık organizasyonlara rahatlıkla ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahip Naci Usta Restaurant bir İzmir klasiği haline gelmiş durumda.



NACİ USTA mönüsünden...
Sıcak başlangıçlar: Minestrone, dana iliği çorbası, balık çorbası, balık pastırma, zeytinyağlı ya da ızgara ahtapot, sakız kabağı, lekerda, içli köfte, tüm zeytinyağlılar.
Mantı, paçanga, yaprak ciğer, karides güveç, kalamar tava, gevrek balık dilimleri, balık kokoreç, içli köfte, avcı böreği, kokoreç.
Ana yemeklerden seçmeler: Şatobiryan, kuzu küşneme, tüm kebaplar, kuzu külbastı, kuzu incik, tandır, kuzu kol sarma, mangal çeşitleri, rokfor soslu bonfile sarma.
Tatlılar: Dondurmalı-sıcak irmik helvası,
baklava, kazandibi, sıcak dondurma, künefe, kabak tatlısı, İtalyan sufle.


Bu haftaki kampanyalar
- Tiffany’de %50-%70 arası büyük indirim.
- Polaris’te %60’a varan indirimler, kaçırmayın!
- Uptown’da %60 sürüyor.
- Marks&Spencer, tüm bayan giyimde 150 TL ve üzeri alışverişte %20 hediye çeki.
- Kiğılı’da %50 indirim.
- Mavi’de öğrencilere %15 indirim imkanı.
- Collezzione’de 2 ürün alana 1 ürün hediye.
- Vakko’da inci etiketli yeni sezon ürünlerde %50 indirim.
- Assortie kadını yeni sezonda çok şık, uğramalısınız.
- Mudo’da “Kısa Günün Kârı Kampanyası” başladı, %30 indirimden yararlanın.
- Goldaş’tan kanserle savaşa destek: Özel koleksiyon ürünlerini aldığınızda, geliri Memeder’e bağışlanacak.
- Flo’dan %60’a varan son büyük indirim.
- Audi’de World’e özel (%15’lik indirim), serviste kolaylık ve ücretsiz teslimat.