Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Mehmetçik yine tarih yazıyor. Başta Ülkemiz ve komşularımızın toprak bütünlüğü için hiçbir sivile zarar vermeden barış yürüyüşüne özgürce devam ediyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz.Bütün dualarımız sizinle kahramanlar…

Elveda diyememiştim sana ama ışıklar içinden Merhaba diyorum! Anam; N’olur ağlama. Ağlamak yakışmaz sana sen şehit anasısın nasip olmaz her kula… Güzel anam; N’olur ağlama… Ayrılıkların olmadığı yerden sesleniyorum ve hakkımı helal ediyorum bu cennet vatana, sana.
Bu bir veda değil, bu geçici bir ayrılık. Belki rüya, belki de derin bir uyku… Bir gün uyanacağız inşallah canım Anam, N’OLUR AĞLAMA.

Haberin Devamı

BAL 8. GRUP:

Efeler Uşak Vefa’yı yenerek koltuğu kaptırmadı. Ödemiş emin adımlarla gidiyor. Bu hafta Sarayköy’ü misafir edecekler; Enterasan bir maç olacak gibi… Denizli derbisinin kazananı tek golle Kale oldu. Kale BLD genç, yetenekli; Özetle “Seyir zevki yüksek” bir ekip. Bu hafta Sandıklıspor ile yenişemeyen Ortaca’yı ağırlayacaklar. Sarayköy’de ise sessizlik hakim. Torbalıspor üç puan için gittiği Ada’dan boynu bükük geri döndü. Torkos için Yatağan maçı dönüm noktası. Kuşadası ise zirveden kopmamak adına Sandıklı’ya üç puan için gidiyor. ÇAL, evinde Yatağan’a bir puan kaptırdı ve karalar bağladı… Sökespor keyifli Şuhut Hisar’ı yenerek bir ohh çekti. Çandarlıgücü ise durdu durdu ve üç puanı Bozdoğan’dan aldı.

BAL 9. GRUP:

Olanlar oldu ve arkadan geldi koltuğu kaptı. Şile Yıldız iyi oynamamasına karşın Yunus Emre’yi yenmesini bildi. Bu hafta Soma’yı net bir skorla geçen Modafen ile kozlarını paylaşacak. Çiğli’de derin bir sessizlik var. Derince, Çiğli kalesine iki gez geldi ve iki gol attı. Şeytanlar iyi oynamamanın bedelini koltuğu bırakarak ödedi. Ayvalıkgücü şokta! Kırmızı-Beyazlılar evinde Balya’nın direncini kıramadı ve zirve yolunda derin bir yara aldı.
Çayırova, Yeşilova’dan altın değerinde 3 puan alırken, Soma’ya gelince üzülerek söylüyorum; ‘‘Ya bu işi adam gibi yapın ya da bırakın gidin.’’ O muhteşem taraftarın duygularıyla oynamayın artık. Alaşehir ve Yunus Emre kayıplarda. Havran Fatih BLD ise gelecek yılın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

BAL 10. GRUP:

Haftanın maçında Kütahyaspor evinde Alibeyköy’ü yenemedi ve avantaj kaybetti. Grupta bu yolculuk sonuna kadar sürecek gibi görünüyor.