Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

İzmir Süper Amatör Play Off serisi tamamlandı. Aliağaspor, İzmirspor ile berabere kalarak 11 puanla şampiyonluğunu ilan etti ve BAL’a yükseldi. Tüm camiayı kutluyoruz! Bir teşekkür de Aliağa Belediye Başkanı Sayın Serkan Acar’a… İlçedeki amatör spora önem ve destek veriyor. Helvacıspor Süper Amatörde, Aliağaspor Bal’da… Çakmaklıspor 1. Amatör’e çıkmak için mücadele ediyor. İlçede bu rüzgarı estiren Sayın başkanı alkışlıyoruz.

Bayındırspor, rakibi Ceyhan Altınyıldız’ı net bir skorla geçerek averajla 2.lik koltuğunu kaptı. Pazar gününü bekliyor. Efeler 3. Lig’e çıkarsa ki bizler çıkacağına yürekten inanıyoruz, onlar da BAL’a direkt çıkacak.

Haberin Devamı

İzmirspor, inanın maçın ikinci yarısı çok istedi ama olmayınca olmuyor. Onlara da Yeşilova ile oynanacak Play-Out maçında başarılar diliyoruz.

Umduğunu bulamayan Yamanlar, Ceyhan Altınyıldız ve Çeşme BLD ile diğer takımlarımıza da 2018/2019 sezonunda başarılar. Yeter ki geçmişten dersler alınsın. Kaybedenler kimseyi suçlamasın. Bahanelerden ziyade sorun ve çözümü kendi içimizde aramanın zamanıdır. Değişimler bedel ödemeyi gerektirir. Her alanda büyümek ve ilerlemek için; Fiziksel, duygusal, ruhsal değişim gerekiyor. Başaranlar sınıfı geçiyor, diğerleri ise hayat sınavında bütünlemeye kalıyor.

Kendine güvenmeyenlerin, sonuçlardan ders almayanların, sorumluluktan kaçanların ve kendini adamayanların vay haline! Hayat cesurları sever ve korkakların bu sahnede yeri olamaz.

…Ve büyük gün yaklaştı! Pazar günü Muğla’dayız. Efelerin gösterisini izleyeceğiz ve şampiyon olarak Ödemiş’e döneceğiz. Başka yolu yok bunun. Lütfen sakin kalalım ve sabırlı olalım. Sonuna kadar inancımızı yitirmeyelim. Çünkü inanan insanların önünden Dünya bile çekilirmiş…