Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Yeni yıla girerken ne yazacağım kesin gibidir… Bayatlamış duygu ve düşünceleri zihninizin en kuytu ve en derin köşelerinden çekip çıkaramazsanız, bozuk plak gibi aynı şeyleri söyler durursunuz. Kısacası düşünceler köhne ve olumsuz olduğu sürece yıl yeni olsa ne yazar, olmasa ne yazar… Kâhin olmaya gerek yok, 2018’in gelişi 2017’den belli değil mi?

Lütfen geçmişin gölgelerinden kurtulun. Sizi sıkan ve ayrık otları gibi sizi boğmaya çalışan ne varsa kurtulun. Hem de hemen! Hayatınızdan çıkarın atın pişmanlıklarınızı, kararsızlıklarınızı, küflenmiş kızgınlıklarınızı ve nefretlerinizi. Bir de affedin Hem kendinizi hem de başkalarını AFFEDİN. Affetmek kozmik bir unutma ve olumsuzluğun zindanlarından aydınlığa doğru uçmak demektir.

Haberin Devamı

Astro Özgecan’a teşekkürler…

2018 kolay olmayacak ama zorluklar bizi güçlendirir ve doğru seçimlerle, eylemlerle geleceğin sağlam temelleri de atılmış olur. Evet, akıllı ve bilge insanlar yıldızlara hükmeder, çaresizler ise sadece seyreder. 2018’e geçmişin gölgelerinden kurtularak girin ve fakir zamanlardan kurtulun…

Barışın ve sevginin hüküm sürdüğü yeni bir yıl özlemiyle; Mutlu yıllar…