Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Yüzdük yüzdük sonunda kuyruğuna geldik, hesap kitap yapmaktan beyin hücrelerimize bayram havası yaşattık. Neyse, bu işler masada değil, sahada kazanılıyor. Hak eden, bu işe yüreğini koyan ve inanan camialar ipi göğüsler. Çünkü başarı bilinci inanç sistemimizle ilişki içindedir. Zihnimiz korkulardan, yapamam edememlerden sıyrıldığı an bilinçaltımız başarıyı deneyimlemeye başlar ve olmazlar olur! Kısacası hedef şaşmaz ve ZAFER kaçınılmazdır. Bizler bunu geçen Cuma günü Torbalı Dikili Çandarlıgücü maçında yaşadık.

Haberin Devamı

4. haftadan beri bu grupta şampiyon son hafta belirlenir demiştik ve aynen öyle oldu. Muhteşem dörtlü son kozlarını paylaşıyor. Utaş Uşak evinde Yeşilköy’ü net skorla geçerek puanını 48 yaptı. Sökespor Pamukkale’yi gole doyurdu ama aklı fikri son maçtaydı. Söke puanını 48 yaptı, Çiğli ise bu hafta dinlendi ve puanı 47…

Haftanın maçları; Çiğli BLD Sökespor, Yatağanspor Utaş Uşakspor. Takımlarımıza başarılar diliyoruz.

İzmir Süper Amatör finallerinde Şimşek son çeyrekte çaktı. Bayındırspor iki farkla öndeyken İzmirspor muhteşem bir geri dönüşle kazanmasını bildi. Şimşekler bugün 17:00’de Yusuf Tırpancı Sahası’nda Bornova BLD ile karşılaşacak. Dikili Çandarlıgücü güçlü rakibi Torbalıspor’u yenerek önemli bir engeli aştı. Dikili Çandarlı yarın 16:30’da 1 No’lu yan sahada Bornova 1881 ile mücadele edecek. Bornova BLD, Bornova 1881’e dayanamadı. Bornova derbisinin kazananı 1881 oldu. Torbalıspor yarın 16:00’da Gaziemir’de Bayındırspor ile mücadele edecek. Torkos, rakibini yenerek yola devam etmek istiyor. Bu maçlar da izlenir.