Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

BAL 8.GRUP:

Haftanın olayı Torbalıspor-Sandıklı maçı ve kahramanı ise maçın hakemi… Öyle kararlar verdi ki taraflı-tarafsız herkesin tepkisini çekti. Bu hakem arkadaşımız Denizli Bölgesi’nden ve bu hafta Torbalıspor deplasmana; Denizli Kale’ye gidiyor. Spor kamuoyu Konuşuyor hem de ne konuşma… Bu grupta üç takım şampiyonluğa oynuyor; Ödemişspor, Denizli Kale BLD ve Torbalıspor. Yarış sonuna kadar böyle devam eder, ancak… BAL’a hangi kurul hakem atıyorsa dikkat etsinler. Çocuk oyuncağı değil bu işler; Ucunda milyonlar ve onca alın terleri var. Torbalı-Sandıklı maçına Denizli Bölgesi hakemi atayarak hem o hakemi zan altında bırakmış hem de bu camiada güvenirliğini yitirmişlerdir. Torbalılı yöneticiler maçın hakemiyle ilgili itirazlarını atamadan sonra yapsalar da sonuç alamadılar. Bizler kimseyi suçlamıyoruz. Maalesef çokça yaşadığımız bu ve benzer olayların tekrarlanmaması için değerlendirmeler yapıyoruz. Özetle; Torbalı-Sandıklı maçında golden başka her şey vardı: YAZIKKK!

Haberin Devamı

Diğer müsabakalarda ise; Efeler Ortaca’da coştu. 6 gol atarak Ödemiş’e sevinçli döndü. Denizli Kale üç puanı Kuşadası’ndan kaptı.

BAL 9. GRUP:

Şile Yıldız Ayvalık’tan istediğini aldı. Şile’de öne geçtiği halde galibiyeti koruyamamanın hüznü yaşanıyor. Ayvalık ise bir başka bahara inşallah… Çiğli dinlendi ve bu hafta Yunus Emre’yi konuk edecek. Derince derinlerden geldi ve zirveye göz kırpmaya başladı. Modafen’i evinde geçti ve bu hafta Ayvalık’ı bekliyor. Çayırova’ya cemre düştü; Baharı bekliyorlar ve neden olmasın diyorlar. Evet! Bu hafta git yen Şile’yi; NEDEN OLMASIN… Yunus Emre, Havran Fatih’i kolay geçti. Balya ise yuvasında Kartal’ı avladı.

BAL 10. GRUP:

Sona yaklaşırken zirvede iki isim kaldı; Kütahya ve Alibeyköy bu haftanın kazananları… Haftanın maçları ise: Moymulspor-Kütahyaspor / Alibeyköy-Yeşilköy.

TÜM AMATÖRLERE YÜREKTEN BAŞARILAR…