Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Ve nihayetinde BAL tamamlandı. 8’inci, 9’uncu ve 10’uncu grupta, tek Egeli Ödemişspor şampiyonluğunu ilan etti. Ve şimdi sıra geldi finale… Evet; Efelerin rakibi 7. Grup şampiyonu Serik BLD. Final karşılaşmaları büyük ihtimalle ayın 22’sinde Afyon’da yapılabilir. Yenen 3. Lig’e çıkacakken, mağlup taraf için her şeyin sonu değil. Kaybeden; Kırşehir BLD-Nevşehirspor müsabakasının mağlubuyla bir maç daha yapacak ve yenen 3. Lig’e giden son bileti kapacak. Biz ve bizim gibi düşünenler için bu iş ilk maçta bitecek ve Efeler hak ettiği şampiyonluğa en sonunda ulaşacaktır. Yolunuz açık ve futbol şansınız bol olsun. Yine tekrarlıyorum; Ödemiş profesyonel ligde.

Haberin Devamı

KİMSE ŞÜPHE DUYMASIN

İzmir Süper Amatör Küme’de son düzlüğe girildi. Dün oynanan maçlarda; Bayındırspor-İzmirspor’u 4-1, Aliağa FK-Çeşme BLD’yi 3-0, Yamanlar Esen ise Ceyhan Altın Yıldız’ı 3-1 mağlup etti.


Aliağa FK 10 puan ile liderliğe yükselirken; İzmirspor 9, Bayındırspor 7, Yamanlar Esen 5, Ceyhan Altınyıldız 3 puana sahip. Çeşme BLD ise henüz hanesine puan yazdıramadı.


Haftaya ilk üç şekilleniyor. Aliağa FK-İzmirspor, Bayındırspor-Ceyhan Altın Yıldız ve Yamanlar Esen-Çeşme BLD zorlu serinin son maçları. Şimşekler yenerse BAL’a çıkacak, Aliağa’ya ise beraberlik yetiyor. Bayındırspor’un mutlak galibiyete ihtiyacı var. Yamanlar ise yenmek için sahaya çıkacak ve Bayındır-Çeşme maçının sonucunu bekleyecek.


Futbolu eğlenceli ve ilginç kılan bu bilinmezlik; Her an her şey olabilir. Haydi Hayırlısı!