Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

2017’nin en şanslı günü bugün… Çünkü, Jüpiter yılda bir kez Güneş’le gerçekleşen kavuşumunu bugün yapıyor, Neptün de buna arka çıkıyor… İnanmayanlar, biraz araştırsın!
Sözün özü... Bugün küllerimizden yeniden doğma zamanı. Yeni kararlar, başlangıçlar, bolluk-bereket için, şifa için en uygun 24 saati yaşayacağız. Hemen yola koyulun, rüzgâr arkanızdan esiyor. Bu fırsatı kaçırmayın ve şunu da unutmayın: ‘‘Hiçbir şey insanın çabasının yerine geçmez’.’ Geleceğimizi tercihlerimizle şekillendiriyoruz. Detaylar için Astro Özgecan’a teşekkürler…

Haberin Devamı

BAL 8. GRUP

Torbalıspor 5’te 5 yaptı ve son olarak Kuşadası’nın hevesini kursağında bıraktı. Torkos fark yaratmaya devam ediyor. Taraftarın payı bu başarıda yadsınamaz. O muhteşem grup, taımlarına zarar verecek hiç bir harekette bulunmaz. Bir şeyler olmuşsa, ancak ‘Etki=Tepki’ diyebiliriz. Torbalı ve Torbalıspor sevdalısı Başkan Mustafa’ya da selam olsun!
Kuşadası’nın bu haftaki rakibi Sandıklıspor. Ada için son fırsat. Ya hayallerini sandığa gömecek ya da sandıktan çıkaracaklar. Sandıklıspor korktu ama sonunda sevindi ve Ortaca’yı diplere ortaladı. ÇAL düdüğü hakem, ÇAL… Son haftaların gözdesi Yatağan’ı evinde uyuttu ve üç puanı kaptı. Sarayköy, Kale’yi içten fethetti. Sökespor, üç puanla gönül aldı. Bozdoğan, zorlu geçen Dikili Çandarlı maçı sonunda şükretti. Burak Beyit’in son dakika volesi çataldan döndü ve Çandarlı dibe gömüldü. Efeler, Uşak Vefa’ya can suyu verdi ama bindiği dalı kesti; Olmak ya da olmamak! Ödemiş için son koz Sarayköy... Bu maça dikkat!

BAL 9. GRUP

Siyah İnciler, saha ve seyirci avantajını kullanamadı, Modafen’e boyun eğdi. Olmadı ve yakışmadı! Zorlu bir Ayvalık maçı onları bekliyor. Bornova Yeşilova’nın zafer sevinci kursağında kaldı; Bir oyuncu 2 maç, beş oyuncu 3 maç ceza aldı. Çiğli BLD, Derince'de bir ohhhh çekti ve yola devam dedi. Balya BLD’den beklenmedik bir sonuç, Ayvalık’ın rüzgârını kestiler, tebrikler...