Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Hafta başı bahara merhaba dedik. Yürüyenler, koşanlar, kendini doğanın bağrına teslim edenler ve sırtındaki kalın giysilerden kurtulanlar...

Geçmişin hüznünden ve geleceğinin endişesinden sıyrılmanın şimdi tam zamanı değil mi?

“Dün dün de kaldı, bugün yeni şeyler söylemek gerek” demiş Rumi...

Evet, doğa yeşeriyor. Biz de yeni istek ve dileklerimizin zihnimizde ve hayatımızda filizlenmesi için bilinçaltımıza tohumları ekmenin zamanı diyerek, dilekte bulunmalıyız.

“Bugünümü dünümden güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve zengin kılan Rabbim, yarınlarımı da bugünümden güzel, mutlu, sağlıklı, zengin ve hayırlı eyle” sözlerini 21 gün boyunca sabah kalkınca, gece yatmadan dilediğinizce tekrarlayın. Zor değil inanın!

Haberin Devamı

İlkbaharın müjdelediği
BAL 8. GRUP: Finale yaklaştıkça heyecan da artıyor. Zirvedekiler bu hafta kazandı. Sökespor evinde öldü öldü dirildi. Koltuğu kaptırmadı ama Yatağan seferi zorlu geçeceğe benzer. Yeşilköy, sahaya çıkıyor aslanlar gibi mücadele ediyor. Utaş Uşak-Çine Madran maçı izlenmeye değerdi. Sona yaklaştıkça psikolojik baskılar artıyor. Bahar yorgunlukları da cabası. Beslenme ve dinlenme önemli. Maçın kazananı Uşak oldu, bu hafta tehlikeli Aliağa virajındalar; Hayırlısı... Çiğli BLD geçen haftanın acısını çıkardı ve Yatağan’ı farklı yendi. Takip sürüyor, dikkat! Pamukale “Çelik”e dönüşebilir.

BAL 9. GRUP: Turgutlu şampiyonluk şarkıları söylüyor. Yeni Çan’ı geçtiler. Alaşehir’de bu işe nokta koyacaklar. Turgutlu da Söke, Çiğli gibi profesyonelliği hak ediyor.

İzmir Süper Amatör Küme’de maçlar tamamlandı. Beyaz Grup kesinleşmişti; Bornova BLD, Bornova 1881 ve Dikili Çandarlıgücü; Kırmızı grupta ise Torbalı açık ara lider bitirdi. Bu hafta Güraltay ile berabere kalan İzmirspor ve Bayındırspor finallerde. Tüm takımlara başarılar. Çeşmespor averajla kaybetti onlara da geçmiş olsun, seneye inşallah...