Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Dünya kadınlar günü kutlandı… Ne demiş usta; ‘‘Kadını sevmek, yaşamı sevmektir’’ Hayatın şifresi sevmektir zaten. Kainatın en özgür ruhları kadınlardır.

‘‘Erkekler sevgi adına sizi esaretleri altına almak istiyor.” Arzu etmediğiniz hiçbir şeyi yapmayın. Çünkü hayat sizler sayesinde vardır. Kadınlarımızın buram buram emek kokan bu anlamlı günlerini biz de kutluyoruz. Zübeyde Hanım’ın kızları Play Off da. KSK’li voleybolcuların amacı Sultanlar Ligi ve bunu başaracak güçteler. Çünkü onların hepsi Karşıyakalı…

Haberin Devamı

Hafta sonu maçlar YGS’den dolayı Pazartesi gününe ertelendi. Öğrencilerimize şunu hatırlatmak isterim. SAKİN olun ve başarılı olacağınıza koşulsuz inanın. ‘‘Burnunuzun sağ tarafını parmağınızla kapatın, gözlerinizi yumun ve sol taraftan yavaş yavaş nefes alıp verin. Yavaşça ve derinden… İnanın sınava odaklanmanıza yardımcı olacaktır.” BAŞARILAR!

BAL 8. GRUP

Çiğli Belediyespor ikinci yarı muhteşem bir geri dönüşle Aliağa’yı yenmesini bildi ve koltuğa yeniden oturdu. AĞA ise EFE ile İzmir sıralaması için mücadele edecek. Sökespor’a yine bir ‘‘Kardeş çelmesi’’ geldi. Çine Madran direndi Söke yüklendi ama olmayınca olmuyor. Söke için çok önemli maç; Aliağa deplasmanı izlenir. İnanın BAL’ın tadını kaçırdılar sirke yine. Yaptılar ama unutmayın keskin sirke küpüne zarar. Uşak-Ödemiş maçında yaşananlar 1 Eylül Stadyumu’nun ruhuna yakışmadı. Ayrıntılar haftaya…

BAL 9. GRUP

Turgutluspor tek golle Alaçatı’yı geçti. Hakan Hoca çok deneyimli, sporcular da öyle! Bu takım çıkar. Yeter ki rakiplerini hafife almasınlar. Kocaçeşme maçı da izlenir. Ayvalık takibe devam ediyor! …Ve Somadan buraya kadar!

SEVGİLER…