Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Kimi Sevinçten kimi hüzünden gözyaşlarını döküyor. Ahlarla vahlarla kaçan şampiyonluklara yanıp suçlu arıyor. Kimileri ise şampiyonluğun keyfini çıkartıyor. Kazanan her zaman HAKLI oluyor, kazanamayanlarda ise sonuç belli; Sallandırmak!

***

Her neyse; başarı ve başarısızlığa aynı şekilde tepki verdiğimizde kaybetmenin geçici olduğu ve bunun da değişebileceğinin farkındalığını yaşadığımızda ne gam kalır nede tasa…

Hemen aynı heyecan ve şevkle yola koyulmak, ‘‘biz nerede hata yaptık’’ diyerek dersler çıkarmak, yeni plan ve programla yeni sezona odaklanmak tek çare…

Haberin Devamı

Unutmamak gerek; ‘‘Vazgeçenler asla kazanamaz”

Başından beri yazdık ve söyledik. İki grubun da şampiyonu kim olursa lige çıkar dedik. Çünkü bu grupta güçlü takımlar ve camialar vardı. Turgutluspor, Erokspor’u yenerek 3. lige merhaba dedi. Kasabanın yeri daha üst ligler çünkü futbolu seven bir belediye başkanı, kulüp yönetimi ve muhteşem bir taraftarı var. Hakan Hoca’yı, ekibini ve sporcuları kutluyorum.

***

Utaş Uşak’ta şampiyonluğu hak eden takımlarımızdan. Burdur Bucak’ı yenerek şehri sevince boğdular. Kaptan Salih ve arkadaşlarını, Hayrettin hoca ve ekibini, Uşak’a gönül verenleri tebrik ediyoruz.

***

Buca Şehir Stadı’nda perşembe Torbalı-Gaziemir, Cuma günü ise Bornova1881-Ödemişspor karşılaşacak. Ekiplerimize başarılar.

Ve son olarak bir hatırlatma: Dernek beyannamelerini verme süresi bu ay sonu doluyor kulüplerimizin dikkatine!