Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Hey gidi günler hey! Ne günlerdi o günler… Bizim bağrımızda milyonlar var ve sorunlarımız ise çok büyük diyerek yola çıktık.

Kameralarımızı, zımpara gibi olan sahalar yeşillensin ve yerel yönetimler Amatörlere hak ettiği desteği versin diye açtık.

AMATÖRÜN DÜNYASI bu yolculuğa EGE TV de başladı, hem de tozu dumana katarak! Ege yollarını arşınladık ama para için değil sevdamız için yaptık bu kutsal görevi…

Belli bir süre sonra yollarımız ayrılsa bile kalbimiz EGE TV’deydi…

Ve o ışıklı pencere karardı, hepimizin içinden bir şeyler koptu; ÜZGÜNÜZ…

Haberin Devamı

***

Tatil zamanı geldi çattı. İzmir Süper Amatör Play Out maçları tamamlandı. Gaziemir-Torbalı maçının kazananı TORKOS oldu ve adını BAL’a yazdırdı.

Kısacası Gaziemir küme düştü ve Torbalı yeniden eski yerine geldi. Özgür başkanı ve tüm camiayı kutluyoruz. Büyük işlere imza atan yönetim istifa kararı aldığını açıkladı ama; ‘‘Su akar, yolunu bulur’’ demekle yetiniyorum.

Gaziemir ve küme düşen diğer takımlar adına madalyonun öteki yüzünü çevirmek gerekirse de söylenecek tek söz var: ‘‘BU LİGİN STATÜSÜ DEĞİŞMELİ’’

Beraber olalım, mücadele edelim ve sonuna kadar hakkımızı arayalım. İnanın ki takımlarımız birleşirse bu lig değişir ve herkes mutlu olur.

Ödemiş-Bornova 1881 maçının kazananı Efeler oldu. Bu maçta tecrübe kazandı. Ödemiş BAL’da kaldı, kutluyorum… Bornovalı sporcuların da hakkını teslim edelim.

***

Son olarak; yakın geçmişte Amatörden profesyonel lige çıkarak iyi işlere imza atan Menemen Belediyespor Play Off’ta harcandı…

BÜYÜK ALTAY ise kendine inananları mahcup etmedi ve muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, Özden Töraydın ve Cüneyt Biçer ile ekibine Kocaelispor finalinde başarılar diliyorum.