Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Yılın son ayına girdik. 3 Aralık’ta İkizler Burcu’nda dolunay oluşacak ve üç haftayı kapsayan Merkür’ün geri dönüşü başlayacak. İnançlarınız doğrultusunda dua edip, umutlarımıza el sallayarak tüm benliğimizle minnet duymalı ve şükretmeliyiz.

"Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler…"

Astro Özgecan’a teşekkürler.

BAL 8. GRUP

Lider Torbalı’da düşüş devam ediyor. Torkos, evinde Bozdoğan’a puan kaptırdı. Böyle giderse bu hafta Söke’de de puan kaybedebilir. Acil önlem alınmalı yoksa yatırılan milyonlara yazık! Çalspor yine farkını ortaya koydu ve Ortaca’yı evinde geçmesini bildi. Bu hafta Ada’yı konuk edecekler; Zor maç… Ödemişspor, yükselen-alçalır, alçalan-yükselir kuralına uydu ve Sandıklı’nın gözlerini yumdu. Bu hafta Kale’yi misafir edecekler. Aydın derbisi dedik, maça bak maça dedik, sıra Kuşadası’nı tebrik etmemiz gerek. Ada’da mutluluk, Söke’de hüzün vardı. Sarayköy ise şaşkın Şuhut Hisarspor’a nasıl yenildiklerini anlamaya çalışıyor. Kalespor evinde Yatağan’ı yenemedi. Şunu unutmayın; Kalespor gerçekten kale gibi, Yatağan ise taş gibi takım… Dikili Çandarlıgücü Serkan Uzun yönetimindeki ilk galibiyetini Uşak Vefa’dan aldı şarkılarla evine döndü. Sarayköy’ü yenerek çıkış yakalamak istiyorlar.

Haberin Devamı

BAL 9. GRUP

Siyah İnciler, Bornova Yeşilova’nın içini kararttı… Somaspor’un motivasyonu çok yüksekti, kazanmak istiyordu ve başardı. Bornova Yeşilova ise biraz daha oyuna kendini verse sonuç değişebilirdi. Şile Yıldız maçı, ‘‘Tamam mı devam mı?’’ niteliğinde. Soma’nın nefesi Yunus Emre’yi yenen Modafen’in ensesinde. Bir kez daha hatırlatalım; Zordur şampiyonluğu Ege’den almak! Şeytanlar üç puanın keyfini Şeytan Sofrası’nda çıkardı ve Çiğli’ye mutlu döndü. Rakipleri onlardan kat-kat fazla prim almalarına karşın verilen sözlerin tutulması, İmam Hoca ile Kaptan EMO ve arkadaşlarının inancı başarıyı getiriyor. Yeni yılda iki-üç yenilik şart. Ayvalık kaybedilen üç puana üzülmesin, Kırmızı beyazlılar iyi bir takım. Kartalspor Derince’yi yenerek tırmanışına devam etti. Alaşehir ise Şile Yıldız ile birer puanı paylaştı. Çayırovaspor, Havran Fatih maçında ise dipten kurtulmak için olağan üstü çırpınışlar vardı, iki Camia’yı da kutlamak gerek.

Haberin Devamı

BAL 10. GRUP

Mavi Şimşek çaktı, Anadolu ÜNV. baktı kaldı. Jemba’nın üstün performansı ve Barış’ın golleri Kütahya’yı aydınlattı. Tavşanlı Linyit evinde Esk. Kurtuluş’u geçemedi. Moymulspor deplasmanda Feriköy’ü yenerek öz güven kazandı. Ve Linyit… Eğer sen ‘‘Linyit’’sen Alibeyköy’ü yener gelirsin!