Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

18 Kasım Cumartesi günü Akrep burcunda bir yeni ay oluşuyor. Güneş ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, ilişkilerden sorumlu Venüs Akrep burcunda… Kindarlıktan, aşırı kıskançlıktan uzak durun… Başınız ağrayabilir. Yeni başlangıçlar için uygun bir zaman dilimi. Astro Özgecan’a teşekkürler.

Ne demiş Hz Mevlana; ‘‘Ay vurmuyorsa yüzüne, Güneş aydınlatmıyorsa pencereni, kabahati ne Ay’da ne de Güneş’te ara; Gözlerindeki perdeyi arala’’ Suçlu Arama…

BAL 8. GRUP

Lider Torbalıspor Kalespor’un kalesini geçemedi ve 8.haftada seriye son verdi. Nazar boncuğu olsun diyelim… Kuşadası’nı evinde tek golle geçen Efeler’de şenlik var. Ada’da ise ağızları bıçak açmıyor. Haftanın maçı Ödemiş-Torbalı… Çal BLD deplasmanda Uşak Vefa’yı yendi ve ikincilik koltuğuna oturdu. Çal-Sarayköy1926 maçı keyifli geçer.

Haberin Devamı

***

Sandıklı’da düşüş devam ediyor. İstekli ve arzulu Yatağan karşısında sonuca gidemediler. Bu hafta moralli Kale ile oynayacaklar. Sıkıntılı bir doksan dakika! Ada ise Bozdoğan’a gidiyor. İki yaralıdan hangisinin izleri azalacak ya da derinleşecek acaba?

‘‘Ol’’ de olsun dediler… Ama Sarayköy’de yine olduramadılar… Muhteşem Hell-Boys ve Korsanları güldürmediler…

***

Eğer sen maddi ve manevi bir destek vermişsen, camiana eleştiri hakkın vardır. O da sınırlar dahilinde. Yoksa kafayı bulup, kale arkasına geçip, sansürsüz sallayacaksın sporculara… YANLIŞ! O Çocuklar Dikili-Çandarlı için ter döküyorlar. Hem de olumsuz koşullarda. Yazıktır ve günahtır.

BAL 9. GRUP

Modafen İlker Seven ile çıkış yakalamak isteyen Havran Fatih’i tek golle geçti ve liderliğini sürdürüyor. Soma’da yüzler asılmış durumda herkes suçlu arama peşine düşmüş. Kartal’a yenilmiş olabilirsin; AMA DEVAM… ‘‘Vazgeçenler asla kazanamaz’’ Alaşehir maçı anahtar!

Ayvalıkgücü sessiz ve derinden Belediye Derince’yi derine yolladı. Bu haftaki Havran maçı kritik!

Çiğli BLD ise Serdar’ın ani ve acı kaybının üzüntüsüyle gittiği Yunus Emre’den eli boş döndü ve teselliyi bu hafta Modafen karşısında arayacak. Bizler inanıyoruz ki Çiğli bu hafta Modafen’i kolay geçecek ve bu galibiyet Serdar Kırmalı’ya armağan olsun diyecek…

Haberin Devamı

Bornova Yeşilova bu hafta dinlendi ve Balya’ya konuk olacak. Aman dikkat! Balyaspor enterasan bir ekip.

Alaşehir ise Balya’yı paketledi altı. Çayırova ‘‘Benden bu kadar’’ dedi ve Şile Yıldız’a yenildi.

BAL 10. GRUP:

Tavşanlı Linyit’in dinlendiği hafta Kütahyaspor Moymulspor’u rahat geçti ve iddası devam ediyor. Dumlupınar Üniversitesi Vitra’dan eli boş döndü. Haftanın maçları Dumlupınar-Tavşanlı Linyit, Moymulspor-Anadolu Üni. Kütahyaspor ise BAY.

TÜM EKİPLERE BAŞARILAR…

Eşrefpaşa paşalar gibi

İzmir’in 1. Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Karabağlar Genç Yıldızspor, Yeşilyurt sahasında Eşrefpaşaspor’a 2-1 mağlup olarak ligde ilk mağlubiyetini aldı.

Kıran kırana geçen karşılaşmanın ilk yarısında dakikalar 9’u gösterdiğinde kaleci Feytullah topu uzaklaştıramadı ve top Eşrefpaşaspor oyuncusu Necim Oğuz’un önünde kaldı. Necim düzgün vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarının 55. dakikasında gelişen Eşrefpaşaspor atağında defans oyuncusu Mikail’in eline çarpma gerekçesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yunus Aklan penaltıdan yararlanamadı. 62. dakikada 2. gol için yüklenen Eşrefpaşaspor, Hasret Baday’ın rakip kaleciyi çalımlayarak attığı golle farkı 2’ye çıkardı. Golden sonra yüklenen Karabağlar Genç Yıldızspor, 76’da Hayri Acar ile farkı 1’e indirdi: 2-1. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca Eşrefpaşaspor, rakibi Karabağlar Genç Yıldızspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Bozyakaspor: 1-Yapıcıoğlu Başdaşspor: 2

İzmir’in 1. Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Yapıcıoğlu Başdaşspor, rakibi Bozyakaspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Bozyakaspor, henüz 9. dakikada Cenk Kaçın’ın ortasında Mehmet Örnek kafa vuruşula topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra yüklenen Yapıcıoğlu Başdaşspor, 18. dakikada korner kazandı. Köşe vuruşunu kullanan Dinçer Özden, direkt kaleye vurarak topu filelere gönderdi. Dinçer attığı bu golle Başdaşspor 1-1’lik beraberliği yakaladı. İlk yarı 1-1’lik beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıda öne geçmek için uzaktan şutlarla kaleyi yoklayan Yapıcıoğlu, 80. dakikada korner kazandı. Açılan ortada Atakan Altuntaş kendi kalesine attığı golle Yapıcıoğlu’nu 2-1 öne geçirdi. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca Yapıcıoğlu Başdaşspor, Bozyakaspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 14’e yükseltti.

Çiğli’ye Yunus Emre darbesi!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Çiğli Belediyespor, Manisa temsilcisi Yunus Emre Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

Yunus Emre Belediyespor, Spor Toto BAL Ligi 8. maçında Çiğli Belediyespor ile Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde karşılaştı. Yunus Emre Belediyespor’a galibiyeti, Suat Avcı’nın ilk yarı, Semih Atıl’ın da ikinci yarıda attığı goller getirdi. Maçın ikinci yarısında Çiğli Belediyespor penaltıdan yararlanamazken; Yunus Emre Belediyespor’da Süleyman Numan Çarıkçı kırmızı kart gördü. Yunus Emre Belediyespor bu galibiyet ile puanını 11’e çıkartırken Çiğli Belediyespor ise 13 puan da kaldı.

Ülküspor’dan gol yağmuru

İzmir 1. Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden Ülküspor, Dostgücü ile oynadığı mücadeleyi 12-0 kazandı ve liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmanın 10.dakikasında Ülküspor, Hamdin'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 15'i gösterdiğinde Emre, skoru 2-0'a taşıyan golün sahibi oldu. 25. dakikada Ülküspor'da Emre yine sahneye çıktı ve skoru 3-0 yaptı. 35. dakikada Halil, 42. dakikada ise Oğuz, 45. dakikada ise Halil, ilk devrenin skorunu 6-0 olarak kaydeden golü attı. İkinci yarıda maçın yıldızı Emre yine sahneye çıktı ve skoru 7-0 yaptı. Gollerine devam eden Ülküspor, 51. ve 75. dakikada Çağatay, skoru 9-0'a taşıyan golleri attı. 86. dakikada Oğuz, 87. dakikada Hüseyin ve 88. dakikda Cemre'nin golleri ile Ülküspor, mücadelenden 12-0 üstünlükle ayrıldı. Aldığı galibiyetle puanını 18'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.