Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Barışa EVET, terör ve terör devletlerine HAYIR diyerek, ülkemizin güvenliği ve komşularımızın bütünlüğü için çıkılan bu barış yürüyüşünün kahraman MEHMETÇİKLERİNE bizden selam olsun. Tüm dualarımız sizinle…

Play Off haftasına girdik. Dikkatli olmanızda fayda var. Tek maçlar risklidir ve telafisi de yoktur. Lütfen, ayların emeği var. Sakin kalın, son düdüğe kadar mücadelenizden vazgeçmeyin ve şunu da unutmayın “Elde ettiğiniz sonuç inandığınızdır” Bahaneler üretmeyin ve kimseyi de suçlamayın; Her sonuç sizin eserinizdir! Kulaklara şimdiden küpe olması dileğiyle… BAŞARILAR!

Haberin Devamı

BAL 8. GRUP

…Ve sonunda Uşak Vefa’yı farklı yenen Torbalıspor koltuğu kaptı. Sarayköy maçı bize önemli mesajlar verecektir. Haftanın maçında Efeler evinde Çal ile berabere kalarak koltuğu kaptırdı. ÇAL ise zafer şarkıları çalamamanın hüznünü yaşıyor. Bozdoğan maçı kritik! Ödemişspor ise yaralı Şuhut Hisar’a konuk oluyor. Kalespor, maşallah KALE gibi. Şuhut Hisar’ı kolay geçti ama bu hafta Çandarlı kalesini geçemeyecek diyor Sandıklı’dan eli boş dönen Çandarlıgüçlüler. Kuşadası’nda sıkıntılar giderilmiyor; Taraftar rahatsız. Sarayköy’e takıldılar, Ortaca maçı dönüm noktası. Sökespor Bozdoğan’ın havasını bozdu. Yatağan tek golle Ortaca’yı dibe itti. Bu grupta ‘‘Beşi bir yerde’’nin arasındaki maçlar şampiyonu belirleyecektir.

HAYDİ HAYIRLISI…

BAL 9. GRUP

Karadonlu Şeytanlar Balya’yı tek golle geçerek Çiğli’ye mutlu döndü; Bu hafta Soma maçı kaçmaz. Siyah İnciler Havran Fatih’i tek golle geçti ama aklı fikri bu hafta oynanacak olan Çiğli maçındaydı. Zeytinyağı-Balık; AYVALIK! Ayvalıkgücü İstanbul’da Kartal’ı avladı ve Alaşehir maçına odaklandılar. Bornova-Yeşilova yeşilleniyor. Yunus Emre’yi farklı yenerek yarıştan kopmadılar. Bu hafta Alaşehir’de mağlup olan Modafen’e konuk olacaklar. İkinci yarıya iddialı giren Şile Yıldız Derince’yi geçti ama zorlandı. Bu hafta ‘‘Havran Fatih’’i, Şile’yi eli boş göndereceğiz diyor; SEYİRLİK BİE MAÇ DAHA… Alaşehir mutlu, Çayırova ise rahattı. Bu grubun favorileri ilk altı ama futbol bu, her an her şey olabiliyor.

Haberin Devamı

BAL 10. GRUP

Kütahyalıların yarıştığı grupta Tavşanlı Linyit, Kütahyaspor’a çelme taktı ve iki puan kaybettirdi ama Mavi Şimşekler Alibeyköy’ün hemen gerisinde şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Moymulspor, Dumlupınar Üniversitesi’nin gözünün yaşına bakmadı ve rakibine havlu attırdı. Haftanın maçları: Anadolu Ü.-Tavşanlı Linyit, Kütahyaspor-Dumlupınar Ünv. Tüm ekiplerimize başarılar...