Kemal Biçer

Kemal Biçer

amatorun.dunyasi@hotmail.com

Tüm Yazıları

Yeni Foça’nın akciğer-lerini kuruttular. Denizle kucaklaşan, yeşilin her tonunu barındıran kızıl dağlarımızı yürekleri gibi simsiyah yaptılar, yaktılar hem de cayır cayır… Bu hainler, İnşallah hem bu Dünya’da hem de cehennemde yanar. Kendim ve gelecek nesiller adına üzüntüm çok büyük.

***

Şampiyonların geçidi devam ediyor. İzmir Süper Amatörü’nde BAL’a yükselen ilk takım Dikili Çandarlıgücü oldu. Serkan Hoca ve ekibi güçlü rakibi İzmirspor’u yenerek hedefine ulaştı. Muhammed’in muhteşem golüyle öne geçen Şimşekler, Burak Beyit’in akıl ve yetenek kokan golüne engel olamadı. Miraç ise; Gert Müller-Tanju Çolak karışımı bir gol atarak son noktayı koydu. Bu şampiyonlukta emeği gecen Kaleci Engin, Gökhan, Miraç, Barış, Sedat, Burak, Ayhan, Anıl, Muammer, Kaan, Esat, Coşkun, Alphan, Deniz, Alican, Enes, Ercan ve Arap Mustafa’yı kutluyoruz. Karakterli ve yetenekli, inanan oyuncular topluluğunu bir araya getiren Serkan Uzun’u tebrik ediyorum ve pamuk eller cebe diyorum. İlçeye bu sevinci yaşatanların hakkını da Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tosun ve Kulüp Başkanı Sayın Murat Durak ile yönetiminin fazlasıyla vereceğine inanıyoruz...

Haberin Devamı

***

Gelelim son doksana… Perşembe 16.00’da Atatürk Stadı ve yan sahalarında Torbalı-İzmirspor, Bayındır-Bornova1881 ve Dikili Çandarlıgücü-Bornova BLD. son kozlarını paylaşacak.

***

BAL da final zamanı… Turgutluspor cumartesi günü saat 15.00’te Karacabey’de Erokspor ile kapışıyor. Dualarımız sizlerle. Kasaba’ya şampiyon döneceğinize inanıyoruz. Utaş Uşak ise Pazartesi günü 15.00’te Eskişehir’de Bucak BLD. Oğuzhanspor ile karşılaşacak. Haydi aslanlar şampiyonluk bu şehre yakışır!