Melis Özel

Melis Özel

melisnazliozel@gmail.com

Tüm Yazıları

Kate Middleton beğenilen giyim tarzını hamilelik döneminde de koruyor. Cambridge Düşesi’nin seçtiği elbiseler gazete, dergi ve moda blog’larına konu olmayı sürdürüyor

Kate Middleton kraliyet ailesinin bir üyesi olduğundan beri moda tutkusuyla da konuşuluyor. Elbiseleriyle dönemin modasını da yansıtan Prens William’ın eşi uluslararası bir akım yarattı. Karşımıza çıkan her kıyafet modayla ilgilenenlerin en çok konuştuğu konu haline geldi. Gelinliği başta olmak üzere bütün kıyafetleri gazetelerde, dergilerde ve moda blog’larında paylaşılıp eleştiriliyor. Sadece kraliyet tarzıyla değil, sokak stili ile de zevkli seçimleri ses getiren Cambridge Düşesi Catherine çoktan Londra’nın moda ikonu oldu. Seçtiği kıyafetlerle dikkatleri üzerine toplayan düşes hamilelik döneminde de giymiş olduklarıyla da beğeniliyor.
Hamileyken de hep çok şık
Hamilelik haberiyle sevinen İngiliz halkı Kate’in tarzını iyice mercek altına aldı. Cambridge Düşesi bu döneminde de güzelliğinden ödün vermedi. Yavaş yavaş hamilelik göbeğinin çıktığı fotoğraflarda da sonuç yine başarılı. Zevkli elbiseleri günlerce konuşuluyor, bir sonraki kıyafeti heyecanla bekleniyor. Herkesin de gözü Kate’in şık stilinde olduğu için onun seçtiği tasarımcılar da çok konuşuluyor. Middleton’ın en son büyük ilgi gören elbisesi ise Erdem imzalı.

Haberin Devamı

Gözlerimizi Düşes’ten alamıyoruz

Gözlerimizi Düşes’ten alamıyoruz