Manisa Manisa'da Sefo sahne aldı

Manisa'da Sefo sahne aldı

26.04.2024 - 10:38 | Son Güncellenme:

Manisa'da Sefo sahne aldı

Manisada Sefo sahne aldı

MANİSA, (DHA)-BU yıl 484'üncü kez düzenlenen Uluslarlarası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Sefo sahne aldı. Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Sefo, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran Manisalılara keyifli bir gece yaşattı.

UNESCO'nun İnsanlığının Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi'nde yer alan ve bu yıl 484'üncü kez gerçekleştirilen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali devam ediyor. Festival etkinlikleri kapsamında Sefo Manisa'da sahne aldı. Binlerce Manisalının katıldığı konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ve kızı Nehir Zeyrek, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay da takip etti. Sefo, şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser sırasında Zeyrek ve Durbay da sahneye çıkarak sanatçıya çiçek ve mesir macunu takdim etti.

'ÇOK EĞLENECEĞİZ, ÇOK MUTLU OLACAĞIZ, HEP GÜLECEĞİZ'

Programda konuşan Zeyrek, Manisa'yı ve Manisalıları çok sevdiğini belirtip, "Ben de inanın ki çok eğleniyorum. Sefo bu akşam Manisa'mı kırdı geçirdi. İyi ki geldin. Bundan sonra Sefo gibi birçok ünlü sanatçımız Manisa'mızda olacak. Artık hep birlikte çok eğleneceğiz, çok mutlu olacağız, hep güleceğiz" ifadelerini kullandı.

Durbay ise "Söz verdik, Manisa'yı gençliğin ve festivallerin kenti yapmaya. Kıymetli sanatçımız Sefo'ya teşekkür ediyorum ve festivalimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI