Cadde Yeni yıl coşkusu Zorlu Center'da yaşanacak

Yeni yıl coşkusu Zorlu Center'da yaşanacak

12.12.2018 - 15:05 | Son Güncellenme:

Zorlu Center, yeni yıl coşkusunu aralık ayı boyunca renkli etkinlikler, Yeni Yıl Köyü ve Defne Samyeli & İskender Paydaş konserleri ile yaşatmaya hazırlanıyor.

Yeni yıl coşkusu Zorlu Centerda yaşanacak

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle yeni yıl coşkusunu tüm İstanbul’a yaşatan Zorlu Yeni Yıl Köyü, 1-31 Aralık tarihleri arasında bu yıl beşinci kez Zorlu’da kuruluyor. Zorlu Yılbaşı Festivali kapsamında kurulan, Türkiye’nin ilk yeni yıl köyü olarak bilinen Zorlu Yeni Yıl Köyü hem yetişkinler hem de minik ziyaretçilere özel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 35 alışveriş kulübesindeki çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleri ve şık tasarımları, herkese ve her zevke uygun binlerce hediye alternatifi sunuyor.

Haberin Devamı

Zorlu Center Meydan Katı Park alanı, aralık ayı boyunca ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek. Defne Samyeli & İskender Paydaş, Emir Ersoy Project, Can Bonomo, Evrencan Gündüz ve üniversite konserleri ile Zorlu Center misafirleri keyifli anlar yaşayacak. Zorlu Yeni Yıl Konseleri herkesin ücretsiz katılımına açık olacak.

Zorlu Center Aralık Ayı Konser Programı
21 Aralık Cuma Saat: 17:00 - Aynasızlar – Boğaziçi Üniversitesi/ Bipos- Galatasaray Üniversitesi
21 Aralık Cuma Saat: 19:00 - Emir Ersoy Project
22 Aralık Cumartesi Saat: 17:00 Bant / Oğuzhan Şahin- Yıldız Teknik Üniversitesi