Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Survivor'da Aleyna ve Sercan dans etti! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'ın çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Aleyna Kalaycıoğlu, bu sefer Sercan Yıldırım ile gündeme geldi. Yarışmanın yayınlanan son bölümün, Sercan ve Aleyna arasında yaşanan dans damga vurdu. Sercan’ın Yunus Emre’yi uyarıp Aleyna ile dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.

|

Survivor'da ödül oyunu için mücadele gerçekleşti. Büyük ödülü kazanmak isteyen yarışmacılar nefes kesen bir mücadele verdi. Yarışı berabere götüren iki takımın mücadelesi ise nefes kesti.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor ödül oyununu kazanmak için Mavi ve Kırmızı takım karşı karşıya geldi. Kazanan büyük ödülün sahibi oldu. Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan 12-11'lik skorla Kırmızı takım oldu.

AİLELER DEVREYE GİRDİ

Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre'nin aralarındaki samimiyet sosyal medyada da gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre'nin eşinden 'Aleyna'dan uzak dur' uyarısı gelmişti. Bunun üzerine son iletişim oyununda Aleyna'nın annesi de 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi.

ŞARKI SEÇİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz akşam gerçekleşen Birleşme Partisi'nde, Yunus Emre Özden, söz ve bestesi Heijan'a ait olan Cinnet şarkısını yorumlamıştı. Banu Kunt Işık'tan 4, Oya Şar'dan 4, Sinem Yalçınkaya'dan 5 olmak üzere toplam 13 puan alan Yunus Emre'nin şarkı seçimi dikkat çekmişti.

İşte o sözler;

Ne kadar sürer bu cinnet
Biter mi paranoyalar biter mi dertler
Kendim ettim kendim buldum
Usandım artık Tanrım affet
Daha ne kadar sürer bu cinnet
Biter mi paranoyalar biter mi dertler
Kendim ettim kendim buldum
Usandım artık Tanrım affet

"İLGİ MANYAĞI"

Survivor All Star'da Sercan, sezonun başlangıcında Yunus Emre'yi Aleyna konusunda uyararak onu "ilgi manyağı" olarak nitelemişti.

DANSLARI OLAY OLDU

Yarışmanın başından bu yana Aleyna'ya olan tavrının değiştiği görünen Sercan, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Aleyna'yı dansa kaldırdı. Bu olay izleyiciler arasında farklı tepkilere neden oldu.

TEPKİLER YAĞDI

Aleyna'yı dansa davet eden Sercan'ın bu tavrı hakkında sosyal medya kullanıcılarından: 'Sercan, Aleyna konusunda Yunus Emre'ye uyarıda bulunmamış mıydı?', 'Sercan kafan karıştı galiba', 'Bu dans neyin nesi?' gibi yorumlar geldi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.