Klima

Klima

Son dakika klima haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan klima gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan klima haber sayfamızda...

Klima

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.965 klima haberi bulunmuştur.
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza yeni elektronik cihazlar girdi. Haliyle elektrik faturalarında giderek artışlar yaşanmaya başladı. Bazı elektronik cihazlar var ki cayır cayır enerji harcıyor. İşte elektrik faturasını ikiye katlayan elektronik cihazlar.
15.03.2024 Püf Noktası
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Haberler
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı
Son dakika! 21 ilde Sibergöz operasyonu! 75 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Emekli karı-koca karavanda uyurken ölümden döndü! 'Gazlı soba koyanları bile gördük'
Emekli karı-koca karavanda uyurken ölümden döndü! 'Gazlı soba koyanları bile gördük' Türkiye'de giderek yaygınlaşan karavanda yaşam her ne kadar tehlikesizmiş gibi gelse de yapılacak küçük bir hata, ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. Doğru takılmayan ısıtıcılar da bunlardan biri. Yılmaz çifti yaşadıkları korku dolu geceyi anlatırken, işin uzmanı Mehmet Kaya gözden kaçırılan 'karbonmonoksit' tehlikesine dikkat çekti.
10.03.2024 Yaşam
Okulda yangın paniği! 3 sınıf küle döndü
Okulda yangın paniği! 3 sınıf küle döndü Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir kolejde klimadan çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Çıkan yangında 3 sınıf kullanılamaz hale geldi.
21.02.2024 Gündem
Evinde iklimlendirme sistemi kurup uyuşturucu yetiştiren şüpheli yakalandı
Evinde iklimlendirme sistemi kurup uyuşturucu yetiştiren şüpheli yakalandı Bilecik’te, kurduğu iklimlendirme sistemiyle skunk bitkisi yetiştirip uyuşturucu imal ederek sattığı tespit edilen M.D.'nin evine baskın yapıldı.
1.02.2024 Gündem
10 ilde operasyon: 33 şüpheli yakalandı
10 ilde operasyon: 33 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde düzenlenen Sibergöz 19 operasyonlarında 33 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
27.01.2024 Haberler
10 ilde operasyon: 33 şüpheli yakalandı
10 ilde operasyon: 33 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde düzenlenen Sibergöz 19 operasyonlarında 33 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
27.01.2024 Gündem
Engebeli araziler zeytin bahçelerine dönüşüyor
Engebeli araziler zeytin bahçelerine dönüşüyor Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, “Samsun’da bugün itibarıyla bin dekar alanda zeytin üretiliyor. Yaklaşık 2 bin dönümü aştıktan sonra zeytinin sanayisi de ilimizde artacaktır” dedi.
5.01.2024 Ekonomi
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
İstanbul'a sürücüsüz metro! Ulaşım süresi 30 dakikaya düşüyor
İstanbul'a sürücüsüz metro! Ulaşım süresi 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye Yüzyıl’ına raylı sistem üreticileri arasında en üst sınıfta yer alarak başlamanın gururunu yaşıyoruz. 2023 yılında Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir başlangıç yaparak yerli aracımız TOGG’a kavuştuğumuz gibi ‘yerli ve milli sürücüsüz metro setlerimize de kavuştuk.” dedi.
3.01.2024 Ekonomi
250 bin liralık bedel ödenmedi! Kadıköy Belediyesi'ne haciz şoku
250 bin liralık bedel ödenmedi! Kadıköy Belediyesi'ne haciz şoku Kadıköy Belediyesi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) nedeniyle 2015 yılında kamulaştırma yaptı. Belediyenin kamulaştırmayı ödememesi nedeniyle icra işlemi uygulandı.
22.12.2023 Haberler
250 bin liralık bedel ödenmedi! Kadıköy Belediyesi'ne haciz şoku
250 bin liralık bedel ödenmedi! Kadıköy Belediyesi'ne haciz şoku Kadıköy Belediyesi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) nedeniyle 2015 yılında kamulaştırma yaptı. Belediyenin kamulaştırmayı ödememesi nedeniyle icra işlemi uygulandı.
22.12.2023 Gündem
Dünyada yeni salgın paniği! Dikkat edilmesi gereken beş semptom
Dünyada yeni salgın paniği! Dikkat edilmesi gereken beş semptom Beyaz Akciğer Sendromu adıyla bilinen hastalık, ABD ve Çin'deki vakaların ardından Avrupa'da da görülmesinin ardından küresel sağlık korkusuna yol açtı.
2.12.2023 Dünya
Artvin’de korkunç olay! 220 metrelik seyir terasından düşen kadın öldü
Artvin’de korkunç olay! 220 metrelik seyir terasından düşen kadın öldü Artvin’in Hatila Vadisi Milli Parkında bulunan 220 metre yüksekliğindeki cam seyir terasından düşen 47 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Olayın intihar olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor.
29.11.2023 Gündem
Şişli'de korku dolu anlar! Klima motoruna çıktı, intihar etmek istedi
Şişli'de korku dolu anlar! Klima motoruna çıktı, intihar etmek istedi Şişli’de alkolü olduğu iddia edilen bir kadın, evinin penceresinin önündeki klima motorunun üzerine çıkarak intihar girişiminde bulundu.
29.11.2023 Gündem
Küçükçekmece'de 2 kişinin camdan atladığı olayda yeni detaylar
Küçükçekmece'de 2 kişinin camdan atladığı olayda yeni detaylar Küçükçekmece'de bir binanın 3. katında iki grup arasında çıkan kavga sırasında 2 kişinin camdan atladığı olayına ilişkin detaylara ulaşıldı.
22.11.2023 Gündem
Kış ayında küflü duvar derdine son veren yöntem! Tek fıs küf kokusu ve lekesini yok ediyor
Kış ayında küflü duvar derdine son veren yöntem! Tek fıs küf kokusu ve lekesini yok ediyor Kış ayında duvarlarda küf oluşumu neme bağlı olarak ortaya çıkabilir. Gittikçe duvarlara yayılan küfün hem kokusu hem de görüntüsü rahatsız edicidir. Kış ayında küf duvarlardan kurtulmak ise tek fıs uzaklığında.
21.11.2023 Püf Noktası
3 çelik kapıyı söküp boşalttılar: Güpegündüz, Antalya’nın göbeğinde bu olur mu?
3 çelik kapıyı söküp boşalttılar: Güpegündüz, Antalya’nın göbeğinde bu olur mu? Antalya’da akrabalarının emanet ettiği iki katlı dayalı döşeli evin son halini gören kadın, hayatının şokunu yaşadı.
8.11.2023 Haberler
3 çelik kapıyı söküp boşalttılar: Güpegündüz, Antalya’nın göbeğinde bu olur mu?
3 çelik kapıyı söküp boşalttılar: Güpegündüz, Antalya’nın göbeğinde bu olur mu? Antalya’da akrabalarının emanet ettiği iki katlı dayalı döşeli evin son halini gören kadın, hayatının şokunu yaşadı.
8.11.2023 Gündem
Kan donduran detaylar! Cansız bedenini bir gün sonra gelip bazaya yerleştirdi
Kan donduran detaylar! Cansız bedenini bir gün sonra gelip bazaya yerleştirdi Büyükçekmece'de bazanın içinde ölü olarak bulunan 39 yaşındaki Fikret Aydın'ı öldürdüğü iddiasıyla arkadaşı Tolga Y. gözaltına alındı. Öte yandan şüphelinin poliste verdiği ifadesi de ortaya çıktı.
7.11.2023 Gündem
İsrail bir kez daha Kudüs Hastanesi’nin yakınını vurdu: 2 yaralı
İsrail bir kez daha Kudüs Hastanesi’nin yakınını vurdu: 2 yaralı Filistin Kızılayı, İsrail güçlerinin bir kez daha Kudüs Hastanesi’nin yakınına hava saldırısı düzenlediğini ve hastane önündeki 2 kişinin ağır yaralandığını açıkladı.
2.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Klima ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.