Doğum günü annesi olmak
Doğum günü annesi olmak Anne diyor ki, “Ay, çocuk çok istedi. Arkadaşlarına doğum günüme gelin diye kart yazıyordu. Ben de mecbur kaldım”, “Bora’nın doğum günü oldu, Selin’in oldu. Bizimki tutturdu bana da doğumgünü yapın”, “Valla biz yapmayacaktık ama çocuğun gönlü olsun dedik” vs. vs...
14.03.2018 Hayat
SEVGiLiLER GÜNÜ’NE ÖZEL TARiFLER - KURABiYE AŞKINA
SEVGiLiLER GÜNÜ’NE ÖZEL TARiFLER - KURABiYE AŞKINA Antik çağlardan bu yana şubat ayının ortaları hep kutlamalara sahne olmuş. 14 Şubat Sevgiler Günü, her ne kadar eski Roma kilisesi rahibi Aziz Valentine’in adını alsa da, 1800’lü yıllarda Amerikalı Esther Howland’ın ilk Sevgililer Günü kartını yollamasıyla kutlanmaya başlanmış.
11.02.2014 Cadde
Okulda çocukları bekleyen 22 tehlike
Okulda çocukları bekleyen 22 tehlike Okullarla ilgili medyada yer alan olumsuz haberler, velileri tedirgin ediyor. Bu yüzden anne babaların okullarda dikkat ettiği konuların başında güvenlik geliyor. Çocuğunuzu Koruyun kitabının yazarı Mehmet Yaşar eğitim kurumlarında çocukların ölümüne, yaralanmasına ve engelli kalmasına neden olan başlıca kaza ve olaylar hakkında bilgiler verdi.
12.02.2019 Ebeveyn
Yanlış beslenme tatilinizi rezil edebilir
Yanlış beslenme tatilinizi rezil edebilir “Tatilde hatalı beslenme sonucu birtakım hastalıklar yaşanabilir. Özellikle hipertansiyon ve şeker hastalığı konusunda dikkatli olunmalıdır. Yanlış beslenme düzenine sıcak hava da eklenince bu rahatsızlıklara yakalanma riski artabilir.”
6.07.2021 Bilgi
Tatil kilolarıyla vedalaşın!
Tatil kilolarıyla vedalaşın! Tatiller bitti, ve tekrar rutin hayata geri dönüş yapıldı. Tatilin rehaveti ile günlük yaşam değişti ve birçoğumuz belki de kilo alarak yeni bir kış dönemine başladık.
5.09.2011 Genel Sağlık
Sağlıklı beslenme ipuçları
Sağlıklı beslenme ipuçları Sağlıklı beslenme denince akla ilk meyve ve sebzeler gelir. Ancak sebzenin pişirilme şekli ve meyvenin miktarı gözardı edilmemelidir.
Sağlıklı yemek pişirmenin püf noktaları
Sağlıklı yemek pişirmenin püf noktaları Daha düşük yağ ve kalori miktarları için mutfakta sağlıklı beslenme ilkelerini gözetiyorsanız hazırladığım 25 öneriye mutlaka göz atın
24.02.2008 Cadde
Sağlıklı yemek pişirmenin püf noktaları
Sağlıklı yemek pişirmenin püf noktaları Daha düşük yağ ve kalori miktarları için mutfakta sağlıklı beslenme ilkelerini gözetiyorsanız hazırladığım 25 öneriye mutlaka göz atın.
24.02.2008 The Others
Tatlılar: Dost görünen düşmanınız!
Tatlılar: Dost görünen düşmanınız! Şekerli gıdalar ilk yediğinizde kendinizi iyi hissettirir. Ancak kısa süre sonra, daha fazla acıkmanıza neden olurlar.
7.08.2007 The Others
Tatlı alışkanlıÇınız ne durumda?
Tatlı alışkanlıÇınız ne durumda? Şekerli gıdalar ilk yediÇinizde kendinizi iyi hissettirir. Ancak kısa süre sonra, daha fazla acıkmanıza neden olurlar
7.08.2007 Cadde