Uefa Avrupa Ligi Kura Çekimi

Uefa Avrupa Ligi Kura Çekimi

Son dakika uefa avrupa ligi kura çekimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uefa avrupa ligi kura çekimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uefa avrupa ligi kura çekimi haber sayfamızda...

Uefa Avrupa Ligi Kura Çekimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 534 uefa avrupa ligi kura çekimi haberi bulunmuştur.
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Eski Trabzonsporlu futbolcu John Obi Mikel kura çekimini gerçekleştirdi. Kupanın favorileri arasında gösterilen iki dev takım çeyrek finalde kozlarını paylaşacak.
15.03.2024 Şampiyonlar Ligi
UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek? 2023 Avrupa Ligi kura çekimi Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu
UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek? 2023 Avrupa Ligi kura çekimi Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi kura çekimi için geri sayım başladı. Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Peki, Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kim? İşte UEFA Avrupa Ligi kura çekimi tarihi.
16.12.2023 Bilgi Rehberi
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler?
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler? UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi tarihi merak ediliyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından futbolseverler tarafından "UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kim?" araştırması yapılıyor. Şampiyonlar Ligi gruplarını 3. sırada tamamlayan Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakibinin kim olacağı ise merak edilenler arasında yerini aldı. İşte detaylar…
14.12.2023 Bilgi Rehberi
GALATASARAY MUHTEMEL RAKİPLER 🟡🔴 UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY MUHTEMEL RAKİPLER 🟡🔴 UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Kopenhag ile mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Bayern Münih deplasmanda Manchester United'ı tek golle geçerken Galatasaray grubu 3. sırada tamamladı ve Avrupa Ligi'ne kaldı. Peki UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
13.12.2023 Bilgi Rehberi
UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kuraları çekildi! Fenerbahçe/Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu
UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kuraları çekildi! Fenerbahçe/Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi son 16 turu kura çekilişleri tamamlandı. Üç takımımızın yer aldığı kura çekimlerinin ardından temsilcilerimizin eşleştikleri takımlar belli oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla olurken UEFA Konferans Ligi'nde Sivasspor'un rakibi Fiorentina, Başakşehir'in rakibi ise Gent oldu.
24.02.2023 Skorer
UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu!
UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu! Avrupa'nın en büyük iki ve üç numaralı organizasyonları olan UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu play-off maçları tamamlandı. Temsilcimiz Trabzonspor, bu turda organizasyona veda etti. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.
24.02.2023 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi! İşte Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri...
UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi! İşte Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri... UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmaya hak kazanan Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. Gruplarda ilk karşılaşmalar 8 Eylül'de oynanacak.
26.08.2022 UEFA Avrupa Ligi
SON DAKİKA: Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mücadele edeceği takımlar...
SON DAKİKA: Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mücadele edeceği takımlar... Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın katıldığı UEFA Avrupa Ligi kura çekilişi başladı. Fenerbahçe'nin 3. torbadan Galatasaray'ın 4. torbadan kuraya katıldığı Avrupa Ligi kura çekilişi tamamlandı. Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından Fenerbahçe ve Galatasraay'ın UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği takımlar belli oldu.
27.08.2021 UEFA Avrupa Ligi
Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Grup maçları hangi tarihte başlıyor?
Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Grup maçları hangi tarihte başlıyor? Galasataray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi play-off turunda nefes kesen performansları ardından spor severler Avrupa Ligi kura çekilişi için tarihleri araştırıyor. Yanı sıra Avrupa Konferans Ligi'nde de Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor top koşturdu. Peki, Avrupa Ligi grup maçları ne zaman başlıyor?
26.08.2021 Skorer
Milliyet'te Haftanın Özeti (10 Temmuz 2020)
Milliyet'te Haftanın Özeti (10 Temmuz 2020) İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan başlıkları...
10.07.2020 Haberler
Son dakika transfer haberleri | Kubilay Kanatsızkuş'a Le Havre kancası
Son dakika transfer haberleri | Kubilay Kanatsızkuş'a Le Havre kancası Yeşil-beyazlıların santrforuna, Fransız ekibi Le Havre'nin talip olduğu öğrenildi.
10.07.2020 1.Lig
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi yapıldı! Başakşehir'in rakibi belli oldu....
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi yapıldı! Başakşehir'in rakibi belli oldu.... UEFA Avrupa Ligi kura çekimi yapıldı. Başakşehir, Kopenhag'ı elerse UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde LASK-Manchester United eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Premier Lig devi ilk maçını 5-0 kazanmıştı. Temsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselmesi halinde ise Wolverhampton / Olympiakos - Roma / Sevilla eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
10.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Son dakika | Süper Lig hakeminin koronavirüs testi pozitif çıktı
Son dakika | Süper Lig hakeminin koronavirüs testi pozitif çıktı TFF'den yapılan açıklamaya göre; üst klasman hakemlerinden birinde koronavirüse rastlandığı bildirildi.
10.07.2020 Süper Lig
SON DAKİKA | Başakşehir, Kopenhag'la eşleşti
SON DAKİKA | Başakşehir, Kopenhag'la eşleşti Sporting Lisbon'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan Medipol Başakşehir'in rakibi belli oldu. Temsilcimiz Başakşehir, Kopenhag ile eşleşti.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Son dakika - Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sporting
Son dakika - Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sporting UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda temsilcimiz Medipol Başakşehir'in rakibi Sporting Lizbon oldu.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Başakşehir'in muhtemel rakipleri UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. UEFA J grubunda Mönchengladbach, Roma ve Wolfsberger'in yer aldığı gruptan lider olarak çıkmayı başaran Başakşehir gözünü kura çekimine dikti. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekilişi öncesinde Başakşehir'in muhtemel rakipleri de belirlendi. Peki UEFA Avrupa Ligi son 32 turu kura çekilişi ne zaman? Kura çekimi hangi kanalda yayınlanacak?
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Trabzonspor'da hedef grup birinciliği
Trabzonspor'da hedef grup birinciliği Trabzonspor yöneticisi Ahmet Fikret Gökhan: "(UEFA Avrupa Ligi kura çekimi) Bizim her zamanki hedefimiz birincilik. İnşallah bu gruptan biz birinci olarak çıkacağız" dedi.  
30.06.2020 Trabzonspor
Roma'dan Kolarov ve Başakşehir açıklaması
Roma'dan Kolarov ve Başakşehir açıklaması Roma Kulübü Başkan Yardımcısı Baldissoni, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Kolarov'la ilgili, "Kişisel olarak İstanbul'a gideceğini düşünmüyorum. Ama transferin bitmesine sadece 3 gün kaldı. Bunun durumunu yakında öğreneceksiniz" dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un rakipleri belli oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman?
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? UEFA Avrupa Ligi grup maçları sona erdi. Bir üst tura çıkabilmek için 12 grupta mücadele eden 48 takımdan 24'ü son 32 turuna kalmaya hak kazandı. Şampiyonlar Ligi'nden dahil olan 8 takımda belli oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray son 32 turunda mücadele etmeye hak kazandı. Peki UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman?
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri!
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri! UEFA Avrupa Ligi kurasında 2. torbada yer alacak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu.
30.06.2020 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? Galatasaray'ın rakibi belli olacak
UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman? Galatasaray'ın rakibi belli olacak UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman gerçekleştirilecek? Şampiyonlar Ligi D grubunu 3. sırada tamamlayıp UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Galatasaray'da UEFA Avrupa Ligi kura çekimin ne zaman gerçekleştirileceğini merak ediliyor. Peki UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman gerçekleştirilecek?
30.06.2020 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Akhisarspor'un rakipleri...
UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Akhisarspor'un rakipleri... UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi. Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor'un rakipleri belli oldu. İşte eşleşmeler...
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu
Beşiktaş ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri belirlendi.
30.06.2020 Beşiktaş
Başakşehir'in rakibi belli oldu!
Başakşehir'in rakibi belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turunu geçen Medipol Başakşehir'in Play-Off turundaki rakibi Sevilla oldu. Başakşehir, rakibini elemesi durumunda Devler Ligi gruplarına kalacak.
30.06.2020 Basaksehir

Benzer Haber Etiketleri

Uefa Avrupa Ligi Kura Çekimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.