Yeni

Yeni

Son dakika yeni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni haber sayfamızda...

Yeni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 702.951 yeni haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak ziyareti tarihi önemde. Irak ile terörle mücadele iş birliğimiz güçlenecek." ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler
Adana Demirspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Kritik müsabaka 20.00'de başlayacak.
26.04.2024 Adana Demirspor
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA | MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak?
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA | MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen gün. Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklandı.
26.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB YENİ MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ TASLAĞINI AÇIKLADI! | Yeni müfredat taslağı içerisinde hangi değişiklikler var, ne zaman uygulanmaya başlanacak, hangi kademelerde uygulanacak?
MEB YENİ MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ TASLAĞINI AÇIKLADI! | Yeni müfredat taslağı içerisinde hangi değişiklikler var, ne zaman uygulanmaya başlanacak, hangi kademelerde uygulanacak? Yeni müfredat değişikliği taslağı bugün askıya çıktı. Okullarda yapılacak yeni müfredat değişikliğine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin dün yaptığı açıklamada müfredat taslağının askıya çıkacağını kamuoyu ile paylaşmıştı. MEB üzerinden 2024 yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Bakan Tekin 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' adını taşıyan yeni müfredatla ilgil görüş ve önerilerin “gorusoneri.meb.gov.tr” adresi üzerinden paylaşılabileceğini belirtti. Peki Yeni müfredat değişikliği içeriğinde neler var? Hangi kademelerde uygulanacak?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Kerem Bürsin'den kas şov! Pozu sosyal medyada gündem oldu
Kerem Bürsin'den kas şov! Pozu sosyal medyada gündem oldu Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde Ateş Arcalı karakteriyle seyirci karşısına çıkan Kerem Bürsin, sosyal medya hesabından yayınladığı pozuyla gündem oldu. Ünlü oyuncu, ayna karşısında verdiği pozuyla kaslarını sergiledi.
26.04.2024 Cadde
Concentrix + Webhelp, Yoluna Concentrix Adıyla Devam Ediyor
Concentrix + Webhelp, Yoluna Concentrix Adıyla Devam Ediyor Şirket, yenilenen marka kimliğiyle geleceğin markalarına destek vererek global ölçekte bir teknoloji ve hizmet sağlayıcısı olma konumunu güçlendiriyor.
26.04.2024 Advertorial
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
Arda Turan bombayı patlatıyor! Eyüpspor, Arjantinli yıldız ile görüşmelere başladı
Arda Turan bombayı patlatıyor! Eyüpspor, Arjantinli yıldız ile görüşmelere başladı Eyüpspor'da yeni sezon kadro planlaması sürüyor. İstanbul ekibi, Manuel Lanzini'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
26.04.2024 1.Lig
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı Adana’da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanan Hatice Sabahi (75), kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra entübe edildi. Sürücü Vedat K. ise serbest bırakıldı.
26.04.2024 Gündem
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan için sürpriz bir karar çıktı.
26.04.2024 Haberler
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı Kilis'te 9 yaşındaki Gina Mercimek'in cinsel istismara maruz bırakıldıktan sonra öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişmeler yaşandı.
26.04.2024 Gündem
Esra Balamir: Demet benim bacım!
Esra Balamir: Demet benim bacım! Esra Balamir, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, Etiler'de 52'inci doğum gününü kutlayan yakın arkadaşı Demet Akalın hakkında konuştu.
26.04.2024 Cadde
'İhanet' sorusu! Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu açıklaması
'İhanet' sorusu! Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu açıklaması Mert Yazıcıoğlu, dört yıl aşk yaşadığı mslektaşı Afra Saraçoğlu'ndan ayrılmış, kısa süre sonra Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Deniz'le ilişkisi de biten ünlü oyuncuya, katıldığı ödül töreninde, "Afra Saraçoğlu'na ihanet ettiği" iddiası soruldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Renault Duster görücüye çıktı!  Dünyada ilk kez Türkiye'de tanıtıldı
Renault Duster görücüye çıktı! Dünyada ilk kez Türkiye'de tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster İstanbul'da gerçekleştirilen gecede görücüye çıktı. Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek olan yeni Renault Duster araç için Ümraniye'de tanıtım lansmanı düzenlendi. Peki aracın özellikleri neler? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Beşinci kez baba olmak için gün sayıyor! Tolga Karel'den aşk pozu
Beşinci kez baba olmak için gün sayıyor! Tolga Karel'den aşk pozu Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Sekiz yıldır Sarah Scott ile evli olan ve beşinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Karel, sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutladığı paylaşımı yayınladı.
26.04.2024 Cadde
Romantik yemekte neler oldu?
Romantik yemekte neler oldu? İnci Taneleri 25 Nisan Perşembe yayınlanan 12. Bölümde Piraye ve Azem, romantik bir yemeğe çıktı!
26.04.2024 Televizyon
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan için sürpriz bir karar çıktı.
26.04.2024 Gündem
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
26.04.2024 Futbol
Kilo kaybında yeni dönem: Masaj! Diyetler, detokslar rafa mı kalkıyor?
Kilo kaybında yeni dönem: Masaj! Diyetler, detokslar rafa mı kalkıyor? Bazen kilo vermek, fazla kiloları olanlar için zorlu olabilir. Bu nedenle, masaj gibi rahatlatıcı aktivitelerin kilo vermeye yardımcı olabileceğine dair söylentiler bu kişilere çekici gelebilir. Peki masaj yaptırmak kalori yakımını gerçekten hızlandırıyor mu?
26.04.2024 Genel Sağlık
Sanat bahaneden ibarettir
Sanat bahaneden ibarettir Server Demirtaş’ın yeni heykelleri ilk kez CI Bloom’da sanatseverlerle buluştu. Demirtaş, “Sanat bana göre bahaneden ibarettir. Sanat o yapılan şey değildir, yapılan şey araçtır” diyor.
26.04.2024 Kültür Sanat
Dilber fena dağıttı!
Dilber fena dağıttı! İnci Taneleri 25 Nisan Perşembe yayınlanan 12. Bölümde Dilber, fena dağıtıyor!
26.04.2024 Televizyon
İstanbul'da okulda kadın öğretmene yumruk atan saldırgan yakalandı
İstanbul'da okulda kadın öğretmene yumruk atan saldırgan yakalandı Sarıyer'de okul koridorunda kadın öğretmene yumruk atan veli A.Ç. yakalandı. Konuyla ilgili Bakan Yerlikaya açıklama yaptı.
26.04.2024 Gündem
Hırsızların boş daireleri belirleme yöntemi şaşkına çevirdi!
Hırsızların boş daireleri belirleme yöntemi şaşkına çevirdi! Denizli’de hırsızların uyguladığı yeni yöntem akıllara durgunluk getirdi. 2 kadın 1 çocuk hırsız kapı dürbünlerine yapıştırdıkları kağıt parçalarının alınmadığı dairenin boş olduğunu anlayarak girdiler. Giremedikleri dairelerin ise kapı önündeki ayakkabıları çalan hırsızların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise gülmeleri dikkat çekti.
26.04.2024 Haberler
Ameliyatı beş saat sürmüştü! Hasan Can Kaya'dan haber var
Ameliyatı beş saat sürmüştü! Hasan Can Kaya'dan haber var Evinin bahçesinde futbol oynarken düşüp omuzunu kıran ve ardından beş saat süren bir operasyon geçiren Hasan Can Kaya, hastaneden taburcu olarak evinde dinlenmeye başladı.
26.04.2024 Cadde
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO’nun Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşlar konusunda yaptığı çalışmalarla pandemi öncesi dönemde bu konuda ilerleme kaydedildiğini dile getirerek, “Pandemi tüm gelişmeleri tersine çevirdi. Bugün İstanbul Havalimanı’ndan haftalık yurt dışı uçuş sayısı 4 bin iken Esenboğa Havalimanı’ndan sadece 160 uçuş gerçekleştirildiği görülüyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.