Cadde Sevgilisinden Tuğba Yurt'a 1 milyon TL'lik mikrofon!

Sevgilisinden Tuğba Yurt'a 1 milyon TL'lik mikrofon!

03.11.2022 - 07:39 | Son Güncellenme:

Bir süredir Burak Tanrısever ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, sevgilisinin aldığı dudak uçuklatan hediyeyle gündeme geldi. Sevgilisine 1 milyon TL değerinde bir mikrofon hediye eden Tanrısever'in, bu mikrofonu özel olarak ABD'den sipariş ettiği öğrenildi. Sevgilisinin jesti karşısında şaşkına uğrayan Yurt ise hediyesini korumak için dikkat çeken bir önlem aldı.

Sevgilisinden Tuğba Yurta 1 milyon TLlik mikrofon

Ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, geçtiğimiz aylarda yeni şarkısı için stüdyoya girmişti. Galata'da yer alan stüdyoda şarkısının çalışmalarına başlayan Yurt, sonrasında basın mensuplarının sorularını da cevaplamış; "Bu sefer tarzımın dışında çok güzel bir eserle geliyorum. Şarkı o kadar güzel ki kalbim pır pır atıyor. Yoğun bir konser maratonum olacak. Öncesinde yeni şarkımı çıkarmak için çalışmaları hızlandırdık" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

"UMARIM BU DURUM DÜZELİR"

34 yaşındaki ünlü isim, son zamanlarda 'kadın şarkıcılara yönelik mobbing uygulanıyor' söylentilerinin hatırlatılması üzerine, "Bu zamana kadar bir mobbinge maruz kalmadım. Ama ne acıdır ki hayatın her noktasında kadınlar bin türlü mobbinge maruz kalıyorlardır. Umarım bu durum düzelir" açıklamasını yapmıştı.

Sevgilisinden Tuğba Yurta 1 milyon TLlik mikrofon

"BENİM DE BAŞIMA BÖYLE ŞEYLER GELDİ"

Şarkıcı, önceki haftalarda ise Kıbrıs'ta bulunan bir otelde sahne almıştı. Fenomen eserlerini seslendiren Tuğba Yurt, konser sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

Bazı izleyicilerin sanatçılara cep telefonu gibi maddeler atılması sorulan Tuğba Yurt, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Benim de başıma böyle bir şeyler geldi, ama çok şükür yaralanmalı bir olay olmadı. Akım adı altında böyle bir şey yapıyorlar. Dolu su şişesi ve telefon fırlatıyorlar. Bir yerimize gelse sakatlanırız. Çok doğru bulmuyorum. İzmir konserimde ayağıma doğru atmışlardı, bariz beni yaralamak adına atmadıklarını anladığım için selfie çekmiştim. Konserlere eğlendirmek için gidiyoruz, ne kendimin ne orkestramın bir zarar görmesini isterim. Başka sanatçı arkadaşımın da zarar görmesini istemem.

HEM MİKROFONU, HEM TUĞBA'YI KORUYOR

Haberin Devamı

Tüm bunların ardından Tuğba Yurt'un sevgilisi Burak Tanrısever'in, şarkıcıya geçtiğimiz 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 24 ayar altın kaplama bir mikrofon aldığı ortaya çıktı. Organizatörün, ABD’den özel siparişi ettiği ve dünya starlarının kullandığı mikrofonun değerinin ise 1 milyon TL olduğu öğrenildi.

Evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisinin bu hediyesiyle şaşkına uğrayan Yurt ise radikal bir karara imza attı. Şarkıcı, her konserinde kullandığı pahalı hediyesini güvene almak için koruma tuttu. Yurt’un koruması, hem mikrofonu hem de şarkıcıyı koruyor.

Sevgilisinden Tuğba Yurta 1 milyon TLlik mikrofon

BİRBİRLERİNİ ÖPMEYE DOYAMADILAR

Öte yandan ilişkileri doludizgin devam eden Tanrısever ve Yurt, geçtiğimiz aylarda teknelerindeyken objektiflere takılmıştı. İstanbul Boğaz'ında baş başa gezintiye çıkarak güzel havanın tadını çıkartan çift, keyif dolu bir gün geçirmişti.

Baş başa çıktıkları tekne turunda romantik anlar da yaşayan Tuğba Yurt ve Burak Tanrısever, birbirlerini öpmeye doyamamış ve o anlar, basın mensuplarının kameralarına yansımıştı.

Sevgilisinden Tuğba Yurta 1 milyon TLlik mikrofon