Cadde 'Açım aç' demişti! Yıldız Tilbe'den yeni açıklama

'Açım aç' demişti! Yıldız Tilbe'den yeni açıklama

24.01.2024 - 13:53 | Son Güncellenme:

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nda objektiflere yansımış, 'yoğun bakım' haberlerinin hatırlatılması üzerine adeta çılgına dönmüştü. Sanatçı, basın mensuplarına, "Çekilin önümden, açım aç! Aç ayı oynamaz" diye bağırmıştı. Zorlu AVM'de görüntülenen Tilbe, çok konuşulan olay hakkında kendini savundu.

Açım aç demişti Yıldız Tilbeden yeni açıklama

Türk müziğinin usta isimlerinden Yıldız Tilbe, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Bir süre yeni sezon ürünlerini inceleyen sanatçı, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp, objektiflere poz verdi.

Haberin Devamı

"YALAN HABERLERDEN RAHATSIZ OLUYORUM"

Alışveriş tarzı ve sempatik halleriyle dikkat çeken Tilbe, hakkında 'hastaneye kaldırıldı' şeklinde yalan haberler yapıldığını belirterek, bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi.

Açım aç demişti Yıldız Tilbeden yeni açıklama

"İŞİM BENİM HER ŞEYİM"

57 yaşındaki şarkıcı, "Beni arayıp teyitlemek gibi bir niyetleri bile yok, kötü düşünüyorlar. 'Kalbimden Çıkmıyorsun' adlı yeni parçam çıktı, şimdiden trendlerde ilk 3’te. Bunları konuşalım. Benim işim her şeyim. Olumlu geri dönüşler oldukça mutlu oluyorum" açıklamasında bulundu.

Yoğun konser takviminden bahseden Yıldız Tilbe, "Tüm hafta sonları İstanbul'dayım, konserlerimiz ara vermeden devam ediyor. Birkaç şehir dışı konserimiz de olacak" ifadelerini kullandı.

Açım aç demişti Yıldız Tilbeden yeni açıklama

Haberin Devamı

"BIKTIM, YETER!"

Gazetecilere "Çekilin önümden, açım aç! Aç ayı oynamaz” diye bağıran ünlü isim, daha sonra, "Bıktım aynı sorulardan, iki ay olmuş kardeşim yeter” sözleriyle tepki göstermişti.

Açım aç demişti Yıldız Tilbeden yeni açıklama